Libnet.ro
UNICEF

16:45

Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD. Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD. Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile. continuă pe Antena3

Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid. Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

PNL, acuzatii dure la coalitia de guvernare: PSD-ALDE incearca un atentat la veniturile pensionarilor

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, iese la rampa cu acuzatii dure si sustine ca PSD-ALDE incearca un atentat la veniturile pensionarilor. in contrapartida, el spune ca liberalii propun pastrarea un.

PNL face acuzatii GRAVE: PSD-ALDE incearca un ATENTAT la veniturile pensionarilor

Opozitia acuza PSD-ALDE ca incearca un atentat la pensiile oamenilor. Ceea ce incearca coalitia PSD-ALDE este un atentat la veniturile pensionarilor, pentru ca prin noua lege a pensiilor se va.

Compania OMV Petrom, condamnata pentru ucidere din culpa in cazul unui copil gasit mort in apropierea unei sonde din Prahova

Judecatoria Ploiesti a condamnat compania OMV Petrom S. A la pedeapsa amenzii penale in cuantum de 380. lei si la plata unor despagubiri de 135. 000 de euro in cazul mortii unui copil intoxicat in apropierea unei sonde de petrol din localitatea prahoveana Aricestii Rahtivani, anunta News. ro. Decizia instantei nu este definitiva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )