Libnet.ro
UNICEF

16:30

Rovana Plumb, dupa ce Gabriela Firea a plans in CEx: Lacrimi de iubire Ce spune eurodeputatul PSD despre zvonurile ca au pusi sa jure pe Biblie ca nu au luat bani de la stat

B1 B1,
Rovana Plumb, dupa ce Gabriela Firea a plans in CEx: Lacrimi de iubire Ce spune eurodeputatul PSD despre zvonurile ca au pusi sa jure pe Biblie ca nu au luat bani de la stat

Eurodeputatul PSD Rovana Plumb sustine ca in Comitetul Executiv National de miercuri seara au fost lacrimi de iubire. Declaratia vine in contextul in care reuniunea social-democratilor a fost una extrem de. continuă pe B1

Gabriela Firea, la CEx-ul PSD. Ce spune despre demisia Vioricai Dancila: Nu vreau sa fac rau partidului!

Liderii PSD se reunesc in CEx la sediul din Kiseleff pentru a decide cine va conduce partidul dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti seara, ca daca Viorica Dancila va demisiona din functia de presedinte al partidului, functia va fi ocupata de presedintele executiv, respectiv de catre Eugen .

Rovana Plumb da detalii din culisele CEX PSD care a produs demisia Vioricai

Rovana Plumb a declarat miercuri ca demisia Vioricai Dancila de la conducerea PSD nu a fost influent.

Gabriela Firea: Nu sunt la Cex-ul paralel de la Parlament

Gabriela Firea s-a delimitat luni seara de reuniunea unor lideri PSD in biroul lui Marcel Ciolacu de la Palatul Parlamentului, afirmand ca nu participa la Cex-uri paralele.

ROVANA PLUMB, DESPRE CEX AL PSD: Lacrimi de iubire si lacrimi pentru ca s-a muncit mult si, totusi, s-a pierdut la acest scor

Eurodeputatul Rovana Plumb a declarat ca demisia Vioricai Dancila de la conducerea Partidului Social Democrat nu a fost influentata de nimeni din organizatie si ca in Comitetul Executiv al partidului au curs lacrimi de iubire si lacrimi pentru ca s-a muncit enorm de mult si s-a pierdut la acest scor.

Rovana Plumb, despre CEx al PSD: Au fost lacrimi de iubire

Eurodeputatul Rovana Plumb a declarat miercuri ca demisia Vioricai Dancila de la conducerea Partidului Social Democrat nu a fost influentata de nimeni din organizatie si ca in Comitetul Executiv al partidului au curs lacrimi de iubire si lacrimi pentru ca s-a muncit enorm de mult si s-a pierdut la acest scor.

Gabriela Firea explica de ce a plans la CEx, din cauza lui Marian Oprisan: Se simte jignit!

Gabriela Firea a fost la sediul PSD in seara in care Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte de partid. intre primarul general al Capitalei si Marian Oprisan a avut loc o discutie mai aprinsa, iar liderul de Vrancea ar fi facut-o securista, moment in care Firea a inceput sa planga. Gabriela Firea .

Gabriela Firea: Trebuie sa avem grija ca dupa sedinta CEx, echipa sa ramana unita, sa nu aiba de suferit mai mult

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declaratca indiferent ce s-ar intampla in sedinta CEx din aceasta seara, cel mai important este ca echipa PSD sa ramana unita si sa existe o reforma.

Gabriela Firea, noi dezvaluiri din CEx: A fost un mic incident, am luat atitudine, am iesit din sala. A fost o sedinta grea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut noi dezvaluiri din sedinta CEx a PSD, care a avut loc marti seara si in urma careia Viorica Dancila si-a dat demisia de la conducerea.

Gabriela Firea exclude o candidatura la sefia PSD la viitorul Congres al partidului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca este exclusa o candidatura a sa pentru functia de presedinte al PSD la viitorul Congres al partidului, ea afirmand ca ia in calcul o candidatura pentru functia de vicepresedinte pentru regiunea Bucuresti - Ilfov. Firea anunta si ca s-a renuntat la protocoalele cu sindicatele, iar pe viitor conducerea PSD va merge in fata CEX pentru a discuta astfel de colaborari.

Rovana Plumb a declarat ca ea a fost cea care a propus ca Viorica Dancila sa preia sefia organizatiei de femei a PSD

Rovana Plumb a declarat ca ea a fost cea care a propus ca Viorica Dancila sa preia sefia organizatiei femeilor social-democrate. Ea a precizat ca Dancila este o persoana demna, care nu a trebuie sa fie convinsa sa demisioneze de la conducerea partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )