Libnet.ro
UNICEF

00:07

De ce s-a razbunat Dragnea pe Ecaterina Andronescu?

Antena3 Antena3,
De ce s-a razbunat Dragnea pe Ecaterina Andronescu?

Relatiile dintre Ecaterina Andronescu si Liviu Dragnea au intrat in era glaciara. Totul a pornit in Comitetul Executiv in care Liviu Dragnea il dorea executat pe Mihai Tudose. Atunci, Ecaterina Andronescu a. continuă pe Antena3

Ecaterina Andronescu, inlocuita cu Liviu Pop la sefia Comisiei de invatamant din Senat

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a fost inlocuita din functia de presedinte al Comisiei de invatamant cu fostul ministru al Educatiei Liviu Pop, au precizat surse din PSD pentru HotNews. ro. Decizia a fost luata in cadrul sedintei grupului senatorilor PSD de luni, la care a participat si Liviu Dragnea.

Ecaterina Andronescu, inlocuita de Liviu Pop la presedintia Comisiei de invatamant de la Senat

Senatoarea PSD, Ecaterina Andronescu, a fost inlocuita din functia de presedinte al Comisiei de invatamant de la Senat cu fostul sef de la Educatie, Liviu Pop, au precizat surse din PSD. Hotararea a fost luata, luni, in cadrul sedintei grupului senatorilor social-democrati.

Ecaterina Andronescu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a o schimba din functie: Nu am stat niciodata cu mana intinsa dupa o functie

Ecaterina Andronescu a afirmat in emisiunea 100 de minute ca nu exista nicio justificarea privind schimbarea sa, dar ca aceasta este decizia liderului Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si o.

Ecaterina Andronescu, in lacrimi la tv: Nu vreau sa spun prin ce am trecut

Ecaterina Andronescu a izbucnit in lacrimi la un post de televiziune, in momentul in care s-a discutat despre dosarul Microsoft, in care si ea a fost implicata. Sapte fosti ministri initial acuzati au scapat.

DNA a clasat acuzatiile fata de fostii ministri Ecaterina Andronescu, Mihai Tanasescu, Serban Mihailescu, Dan Nica, Adriana Ticau si Alexandru Athanasiu in dosarul Microsoft: Faptele s-au prescris / Clasare si pentru Daniel Funeriu

Fostii ministri Ecaterina Andronescu, Mihai Tanasescu, Serban Mihailescu, Dan Nica, Adriana Ticau si Alexandru Athanasiu au scapat de acuzatiile formulate impotriva lor de procurorii DNA in dosarul licentelor Microsoft, deoarece faptele s-au prescris. Si pentru Daniel Funeriu s-a dispus solutia clasarii, deoarece nota semnata de acesta nu era de natura sa produca efecte juridice, arata DNA, intr-un comunicat publicat joi.

Ecaterina Andronescu, dupa investirea guvernului Dancila: Lucrurile se indreapta intr-o directie nu tocmai pozitiva

Ecaterina Andronescu, prezenta in emisiunea Punctul de intalnire, a vorbit despre Guvernul Dancila si le-a urat succes in indeplinirea obiectivelor din programul de.

De frica sa nu revina Ecaterina Andronescu, universitarii l-au sustinut pe Valentin Popa la Educatie

Zeci de rectori au semnat o petitie prin care l-au sustinut pe rectorul Universitatii Stefan cel Mare, Valentin Popa, pentru functia de ministru al Educatiei. Unii spun ca un motiv pentru valul de simpatie ar fi ca alternativa pentru aceasta functie era Ecaterina Andronescu, iar profesorii nu vor sa se mai intoarca in trecut.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )