Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD. S-a votat in CEx. Cati au votat impotriva lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Sedinta Comitetului Executiv National al PSD. S-a votat in CEx. Cati au votat impotriva lui Liviu Dragnea

Comitetul Executiv National CExN) al Partidului Social Democrat se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului, tema centrala de discutie prefigurata fiind demersul public asumat de mai multi lideri ai. continuă pe Antena3

Soarta politica a lui Liviu Dragnea se decide vineri in sedinta Comitetului Executiv al PSD

Liviu Dragnea a convocat o sedinta a Comitetului Executiv al PSD pentru vineri la ora 12:30 in contextul in care in spatiul public a aparut scrisoarea mai multor lideri ai formatiunii care ii cer demisia din fr.

Liviu Dragnea, reconfirmat in fruntea PSD cu o larga majoritate LIVE VIDEO

Comitetul Executiv National CExN) al Partidului Social Democrat se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului, tema centrala de discutie prefigurata fiind demersul public asumat de mai multi lideri ai.

PSD, un nou CEX pe 21 septembrie

Social-democratii se vor reuni intr-o noua sedinta a Comitetului Executiv National CExN) al PSD vineri, 21 septembrie, de la ora 12,30, informeaza Biroul de presa al partidului.

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD a inceput. Liviu Dragnea a parasit pentru cateva momente sala: Da, va fi un vot

Comitetul Executiv National CExN) al Partidului Social Democrat se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului, tema centrala de discutie prefigurata fiind demersul public asumat de mai multi lideri ai.

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD a inceput. Membrii au fost lasati fara telefoane mobile, s-a cerut demisia lui Liviu Dragnea

Comitetul Executiv National CExN) al Partidului Social Democrat se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului, tema centrala de discutie prefigurata fiind demersul public asumat de mai multi lideri ai.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste astazi pentru a transa disputele din partid ca urmare a cererilor vizand demisia lui Liviu Dragnea

Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi pentru a transa disputele aparute in partis ca urmare a scrisorii in care este ceruta demisia a lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Scrisoarea care ii are printre semnatarri pe Gabriela Firea, Adrian Tutuianu si Paul Stanescu, ar fi asumata de pana la 30 de lideri din CEx.

Vinerea mare in PSD. Dragnea a convocat de urgenta CEX-ul partidului

Liviu Dragnea a convocat sedinta Comitetului Executiv National CExN) al PSD vineri, 21 septembrie, de la ora 12. Sedinta va avea loc in contextul in care miercuri a fost publicatascrisoarea liderilor care ii cer demisia lui Liviu Dragnea.

Victor Ponta, dezamagit dupa CEx-ul PSD

Fostul premier Victor Ponta considera ca, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, a disparut ultima speranta de reformare din interior a partidului. PSD a pierdut / Dragnea a castigat /.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Sedinta CEx a nceput: Dragnea si Dancila au venit mpreuna / Firea: Miza e excluderea mea si nlaturarea din Guvern a lui Stanescu si Toader / Surse: Un nou CEx, posibil saptamna viitoare

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). Sedinta a inceput cu o intarziere de jumatate de ora, Liviu Dragnea avand inainte discutii, in biroul sau, cu Viorica Dancila si mai multi lideri PSD. Din tabara adversa, Gabriela Firea a sustinut ca miza sedintei este excluderea sa din partid si inlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader. Tabara anti-Dragnea s-ar baza pe votul a doar 19 organizatii. Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. ---------------14:57 Primul care a vorbit in sedinta CEx a fost Liviu Dragnea care a spus ca nu vrea ca partidul sa fie dezbinat. El a facut apel la unitate, astfel incat sa se mearga mai departe cu programul de guvernare. Viorica Dancila a luat cuvantul apoi declarandu-si sustinerea pentru Dragnea. 14:44Potrivit unor surse din partid, este posibil ca saptamana viitoare sa aiba loc o noua sedinta a CEx. 14:36Pana la aceasta ora, in sedinta au luat cuvantul Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu si Rovana Plumb. Firea a reclamat blocajul din ministere. 13:49Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. 43Negoita, intrebat despre posibile excluderi din PSD la CEx: Haideti sa nu plecam de aici invinsi toti12:02Liviu Dragnea, alaturi de Viorica Dancila si alti lideri ai PSD, a venit la CEx cu o intarziere de jumatate de ora12:43La intrarea in CEx, tabara anti-Dragnea se baza pe sustinerea a 19 organizatii.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Dragnea a facut, n CEx,apel la unitate / Dancila a spus ca nu demisioneaza / Surse: Un nou CEx, posibil saptamna viitoare

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). Sedinta a inceput cu o intarziere de jumatate de ora, Liviu Dragnea avand inainte discutii, in biroul sau, cu Viorica Dancila si mai multi lideri PSD. Din tabara adversa, Gabriela Firea a sustinut ca miza sedintei este excluderea sa din partid si inlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader. Tabara anti-Dragnea s-ar baza pe votul a doar 19 organizatii. Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. ---------------15:31 Adrian Tutuianu si Paul Stanescu au luat cuvantul si au vorbit despre solicitarile pesedistilor din scrisoare. 14:57 Liviu Dragnea a luat cuvantul in CEX si le-a cerut pesedistiilor sa-si spuna toate nemultumirile. Dragnea ar mai fi spus ca nu vrea ca partidul sa fie dezbinat. El a facut apel la unitate, astfel incat sa se mearga mai departe cu programul de guvernare. Viorica Dancila a luat cuvantul dupa Dragnea si le-a spus colegilor ca nu isi da demisia si va merge pe continuitate in cazul proiectelor Guvernului. Premierul a evitat sa spuna clar daca il sustine sau nu pe Liviu Dragnea. 14:44Potrivit unor surse din partid, este posibil ca saptamana viitoare sa aiba loc o noua sedinta a CEx. 14:36Pana la aceasta ora, in sedinta au luat cuvantul Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu si Rovana Plumb. Firea a reclamat blocajul din ministere. 13:49Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )