Libnet.ro
UNICEF

22:01

VIDEO Liviu Dragnea, prima declaratie dupa ce a fost condamnat la nchisoare: Am asistat la o executie n masa / Am decis sa fim mult mai fermi si mai radicali / Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liviu Dragnea, prima declaratie dupa ce a fost condamnat la nchisoare: Am asistat la o executie n masa / Am decis sa fim mult mai fermi si mai radicali / Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, la o zi dupa ce a fost condamnat in prima instanta la inchisoare cu executare, o atitudine mult mai ferma si mai radicala, cerandu-si totodata iertare miilor de romani care stau in puscarie sau sunt tarati prin tribunale pe baza unui articol sovietic, o referire la abuzul in serviciu. continuă pe Hotnews

VIDEO Liviu Dragnea, prima declaratie dupa ce a fost condamnat la nchisoare: Am asistat la o executie n masa / mi cer iertare pentru ca s-a lungit att de mult elaborarea Codului Penal / Am decis sa fim mult mai fermi si mai radicali

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, la o zi dupa ce a fost condamnat in prima instanta la inchisoare cu executare, o atitudine mult mai ferma si mai radicala, cerandu-si totodata iertare miilor de romani care stau in puscarie sau sunt tarati prin tribunale pe baza unui articol sovietic, o referire la abuzul in serviciu.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea sa: Am fost tarat in acest dosar. Raman la conducerea PSD

Liviu Dragnea a avut prima reactie dupa condamnarea sa. Vreau sa va spun cateva lucruri in seara asta. Sunt informatii pe care publicul e bine sa le stie, a spus el, vineri seara. Eu am fost.

Liviu Dragnea, condamnat: cati ani ar trebui sa execute la inchisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat. Dupa o serie de amanari, si-a aflat sentinta in dosarul angajarilor ilegale de laDGASPC Teleorman. Suspendarea executarii pedepsei din 2016 a fost anulata. Liviu Dragnea, seful PSD, a fost condamnat pe 21 iunie la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. El si-a primit aceasta pedeapsa in dosarul [].

SONDAJ E Liviu Dragnea lider iliberal dupa tiparul polonezului Kaczynski?

Politico. eu il compara pe presedintele PSD Liviu Dragnea cu Jaroslaw Kaczynski din Polonia, intr-un articol in care prezinta Romania drept urmatoarea durere de cap iliberala a Bruxellesului. Drangea nu crede ca ar fi vreo asemanare intre el si liderul polonez. Ce crezi? Participa la sondajul HotNews. ro.

Mai multe companii promit clientilor reduceri dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta

Mai multe companii din Romania promit clientilor reduceri dupa condamnarea, in prima instanta, a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. O agentie de turism ofera o reducere de 3,6%.

Liviu Dragnea afla la 17:45 daca va fi condamnat la inchisoare. Jurnalistii au intrat in sala unde se va citi sentinta

UPDATE: Jurnalistii au intrat in sala unde se va citi sentinta inalta Curte de Casatie si Justitie va anuntat la ora 17 45 sentinta in dosarul lui Liviu Dragnea. Decizia nu va fi cea definitiva. in.

Sedinta de urgenta a Comitetului Executiv al PSD. Cine i vrea capul lui Liviu Dragnea si cine l apara dupa condamnare, cu punctajul de la partid

PSD a convocat pentru vineri, la ora 16. 00, o sedinta a Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta situatia dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, in dosarul DGASPC Teleorman. intre timp taberele din partid se organizeaza. Contestatarii lui Dragnea s-au intalnit joi seara pentru a face planul de actiune. De cealalta parte, apropiatii liderului PSD promoveaza punctajul de la partid Liviu Dragnea este aratat ca o victima politica, iar cei care ii cer demisia incalca grav Constitutia.

Comitetul Executiv al PSD se reuneste vineri, dupa sentinta de condamnare a lui Liviu Dragnea

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, vineri dupa-amiaza, in urma sentintei de condamnare a liderului partidului, Liviu Dragnea, in dosarul privind angajarile fictive de la Protectia Copilului Teleorman.

Rovana Plumb, declaratie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: E inadmisibil sa sacrificam oameni si sa frangem destine pentru a satisface presiunile politice ale unora

Rovana Plumb a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare. E o zi trista pentru noi toti, dar eu ii sunt alaturi lui Liviu Dragnea, eu si tot partidul. Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, declaratii dupa Comitetul Executiv al PSD, de la ora 19,00

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine vineri, de la ora 19,00, o conferinta de presa, dupa reuniunea Comitetului Executiv al partidului, in care a obtinut sustinerea social-democratilor. Aceasta sedinta a venit la o zi dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si lase luni de inchisoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )