Libnet.ro
UNICEF

13:15

Viorica Dancila: Paul Stanescu si Lucian Sova NU vor sa demisioneze! Am trimis revocarile lor presedintelui Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Paul Stanescu si Lucian Sova NU vor sa demisioneze! Am trimis revocarile lor presedintelui Iohannis (VIDEO)

PSD sta pe un butoi de pulbere. Comitetul Executiv National al PSDa decis, miercuri, in sedinta, sa li se ceara demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova, de la Dezvoltare, respectiv. continuă pe B1

Criza in PSD. Viorica Dancila confirma: Paul Stanescu si Lucian Sova nu vor sa demisioneze!. Replica lui Stanescu

Viorica Dancila a declarat, dupa sedinta CEX a PSD, ca Lucian Sova, ministrul Transporturilor, si Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii, refuza sa demisioneze din functiile pe care le detin. Am trimis.

Criza in PSD. Viorica Dancila confirma: Paul Stanescu si Lucian Sova nu vor sa demisioneze!

Viorica Dancila a declarat, dupa sedinta CEX a PSD, ca Lucian Sova, ministrul Transporturilor, si Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii, refuza sa demisioneze din functiile pe care le detin. Am trimis.

Dancila confirma: Paul Stanescu si Lucian Sova NU vor sa demisioneze

Lucian Sova si Paul Stanescu nu vor sa demisioneze din functiile de ministru al Transporturilor, respectiv al Dezvoltarii. A confirmat-o chiar premierul Viorica Dancila, dupa sedinta Comitetului Executiv.

Viorica Dancila, miscare-bomba in razboiul cu Iohannis. Le-a cerut ministrilor Sova si Stanescu sa demisioneze

Premierul Viorica Dancila le-a cerut marti seara demisia ministrilor Paul Stanescu Dezvoltare) si Lucian Sova Transporturi). Comitetul Executiv National al PSD a decis remanierea celor doi, insa.

Paul Stanescu, ministrul care poate pune probleme Guvernului Dancila

Decizia presedintelui da sah mat Executivului. Premierul Viorica Dancila le cere demisia celor doi ministri ramasi in Guvern fara voia ei. Potrivit unor surse, Lucian Sova va demisiona in cursul zilei de .

Doru Buscu face jocurile lui Dragnea? Paul Stanescu, despre dezvaluirile facute de directorul Catavencii: E absolut penibil si jenant...

Paul Stanescu a reactionat extrem de dur dupa declaratiile facute marti seara de Doru Buscu. Jurnalistul a sustinut la TVR ca a aflat pe surse ca Paul Stanescu si Lucian Sova s-ar fi intalnit.

ACTUALIZAT CEx PSD: Paul Stanescu a fost remaniat, alaturi de alti ministri. Ilan Laufer, noul ministru al Dezvoltarii / Olguta Vasilescu trece de la Munca la Transporturi / Firea a ramas fara functii

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni remanierea lui Paul Stanescu si a altor cinci ministri din guvernul Dancila, dupa ce la sedinta precedenta i-a exclus din partid pe alti grei ai partidului, Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. in locul lui Stanescu pe postul de ministru al Dezvoltarii si vicepremier a fost numit Ilan Laufer, fostul ministru pentru mediul de afaceri. De asemenea, in cadrul CEx, Gabriela Firea a demisionat la functia de presedinte interimar PSD Bucuresti si de vicepresedinte, iar CEx a votat si dizolvarea conducerii PSD Ilfov, unde tot Firea era presedinte. S-a stabilit de asemenea ca actualul secretar general adjunct, Codrin Stefanescu, sa devina noul secretar general. Urmareste aici LIVE TEXT declaratiile sustinute de Viorica Dancila si Liviu Dragnea.

LIVE TEXT CEx PSD: Paul Stanescu a fost remaniat, alaturi de alti ministri. Ilan Laufer, noul ministru al Dezvoltarii / Olguta Vasilescu trece de la Munca la Transporturi

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni remanierea lui Paul Stanescu si a altor cinci ministri din guvernul Dancila, dupa ce la sedinta precedenta i-a exclus din partid pe alti grei ai partidului, Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Este asteptata si sanctionarea Gabrielei Firea, care insa si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti inainte de sedinta, ea avand si functia de vicepresedinte. S-a stabilit de asemenea ca actualul secretar general adjunct, Codrin Stefanescu, sa devina noul secretar general. 20 Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, a confirmat pentru HotNews. ro ca a fost numit ministrul Dezvoltarii Regionale in locul lui Stanescu.

LIVE TEXT CEx PSD: Paul Stanescu a fost remaniat, alaturi de alti ministri. Ilan Laufer, noul ministru al Dezvoltarii / Olguta Vasilescu trece de la Munca la Transporturi / Firea a ramas fara functii

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni remanierea lui Paul Stanescu si a altor cinci ministri din guvernul Dancila, dupa ce la sedinta precedenta i-a exclus din partid pe alti grei ai partidului, Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Este asteptata si sanctionarea Gabrielei Firea, care insa si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti inainte de sedinta, ea avand si functia de vicepresedinte. S-a stabilit de asemenea ca actualul secretar general adjunct, Codrin Stefanescu, sa devina noul secretar general. 20 Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, a confirmat pentru HotNews. ro ca va fi numit ministrul Dezvoltarii Regionale in locul lui Stanescu.

Paul Stanescu reactioneaza dupa ce a fost dat afara din Guvern. Atac la Liviu Dragnea

Fostul vicepremier Paul Stanescu, reactioneaza dupa ce a fost remaniat din Guvernul Dancila. Si sustine ca totul i se trage de la faptul ca l-a atacat pe Liviu Dragnea. Dupa cum am vazut cu totii,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )