Libnet.ro
UNICEF

15:45

Alina Gorghiu, despre remaniere: E o lista neagra cu oameni care n-au fost alaturi de Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, despre remaniere: E o lista neagra cu oameni care n-au fost alaturi de Liviu Dragnea

Senatorul PNL Alina Gorghiu sustine cafost un esec ce s-a intamplat la sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Remanierea nu e facuta pentru ca si-o doreste PSD sau pentru ca si-o. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu vrea sa candideze pentru un loc de europarlamentar. Primarul Timisoarei: Are dezlegare sa faca uz de sustinerea mea

Senatorul Alina Gorghiu, fost presedinte al PNL, intentioneaza sa candideze pentru un loc de europarlamentar pe listele PNL. Anuntul a fost facut de presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, care a spus ca Alina Gorghiu i-a transmis ca intentioneaza sa isi depuna candidatura.

Alina Gorghiu: PSD se va scufunda impreuna cu Liviu Dragnea. Au ratat acum inca o sansa de a mai schimba ceva

Senatorul PNL Alina Gorghiu sustine ca PSD se va scufunda impreuna cu Liviu Dragnea, iar social-democratii au ratat, odata cu sedinta Comitetului Executiv National al partidului, inca o sansa de a mai schimba ceva.

Decizia anului in politica! Alina Gorghiu renunta la Parlamentului Romaniei

Alina Gorghiu renunta la locul sau din Parlamentul Romaniei. Senatorul PNL anunta ca va candida pentru alegerile europarlamentare din partea liberalilor, scrie news. ro. Gorghiu a primit in acest sens un.

Alina Gorghiu se nscrie n cursa din PNL pentru europarlamentare

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, a anuntat, vineri, ca senatorul Alina Gorghiu si-a anuntat candidatura pentru alegerile europarlamentare din anul 2019, transmite Mediafax. Gorghiu a precizat ca inca nu si-a depus dosarul de inscriere in cursa interna a PNL, insa acest lucru este foarte probabil.

Ministrul Educatiei, despre remaniere: De ce sa mi fie teama? Att timp ct premierul va avea nevoie de mine, ma va tine n Guvern

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a declarat luni ca nu se teme ca va fi remaniat pentru ca, in opinia sa, si-a facut treaba. El a adaugat ca i-a prezentat Vioricai Dancila un raport de activitate pe care il va face public pe site-ul ministerului si a precizat ca, in prezent, se mai lucreaza la 5% din manuale.

Nefasta lista neagra a companiilor exceptate de la aplicarea guvernantei corporatiste revine in Parlament

Fondul Proprietatea se arata ingrijorat de noul proiect legislativ, discutat in prezent in comisiile din Camera Deputatilor, care propune exceptarea a 100 de companii de stat de la aplicarea legilatiei in vigoare privind guvernarea corporativa.

Liviu Plesoianu, nou mesaj despre Gabriela Firea: Era prima care urca pe scena la mitingul impotriva Statului Paralel

Parlamentarul PSD Liviu Plesoianu revine cu un mesaj despre Gabriela Firea, pe care o acuza de duplicitate. IUNIE 2018 - Gabriela FIREA, pe rit vechi, era prima care urca pe scena, la mitingul PSD impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )