Libnet.ro
UNICEF

05:30

Alina Gorghiu, despre sedinta CExN a PSD: E posibil sa fie un harakiri public

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, despre sedinta CExN a PSD: E posibil sa fie un harakiri public

Alina Gorghiu a fost invitata in emisiunea News Magazine si a comentat ce urmeaza sa se intample din punctul sau de vedere in sedinta Comitetului Executiv National al PSD. intrebata daca vor cade. continuă pe Antena3

Adevarul Live, ora 14.00: Alina Gorghiu, despre tensiunile din PNL si legile justitiei

Senatoarea PNL Alina Gorghiu vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre situatia din tensionata din PNL in urma repartizarii functiilor de conducere din Parlament, reluarea discutiilor pe legile justitiei, dar si modificarile la legislatia penala.

VIDEO Adevarul Live: Alina Gorghiu, despre tensiunile din PNL si legile justitiei

Senatoarea PNL Alina Gorghiu vorbeste, la Adevarul Live, despre situatia din tensionata din PNL in urma repartizarii functiilor de conducere din Parlament, reluarea discutiilor pe legile justitiei, dar si modificarile la legislatia penala.

Alina Gorghiu, despre condamnarea lui Darius Valcov: Este o vulnerabilitate la adresa Guvernului

Aina Gorghiu a comentat in emisiunea News Magazine si cazul condamnarii lui Darius Valcov. Sentatoarea PNL considera ca acesta reprezinta o vulnerabilitate pentru Guvernul Dancila si crede ca premierul.

Alina Gorghiu: Legile justitiei trebuie modificate, dar nimeni nu mai are acum incredere din cauza soparlelor introduse de PSD

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a declarat joi, la Adevarul live, ca Legile justitiei ar trebui categoric modificate, insa acest proces a fost mult ingreunat de soparlele care ii avantajeaza pe unii sau pe altii, aruncate de PSD in textul legislativ.

Politic show:Ludovic Orban: De cand sunt presedinte PNL, nu veti vedea demersuri la un partid de opozitie cate am facut noi;Alina Gorghiu: Legile justitiei trebuie modificate, dar nimeni nu mai are acum incredere din cauza soparlelor introduse de PSD

Toti oamenii din Romania ale caror salarii au scazut, din cauza masurilor fiscale luate de PSD. Asa-numita revolutie fiscala afecteaza si o gramada de oameni saraci adica aia pe care PSD spunea ca-i apara de multinationalele ticaloase). Masurile fiscale. Daniel Dragomir: un membru in Comisia de control al SRI ii serveste ceaiul lui Dumbrava. Locotenent colonelul r) SRI Daniel Dragomir l-a acuzat, intr-un interviu la Antena 3, pe reprezentatul USR in Comisia parlamentara de control al activitatii SRI ca este.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )