Libnet.ro
UNICEF

08:30

O amintire din vremea in care Romania isi platise datoria externa

Adevărul Adevărul,
O amintire din vremea in care Romania isi platise datoria externa

Cateva publicatii ne-au reamintit ca in data de 12 aprilie 1989, profitand de Planara Comitetului Central al PCR, pe fondul aplauzelor si ovatiilor aferente, Nicolae Ceausescu anunta victorios achitarea ultimei transe din datoria externa a Romaniei. continuă pe Adevărul

Caru' cu vedete: Imaginile durerii. Ziua in care Romania isi ia adio de la Ionela Prodan; Andreea Marin: Mama s-a stins n bratele mele, iar eu aveam 9 ani; Gigi Becali pretinde ca renunta la orice functie oficiala pe care o detine la FCSB

Frumoasa poveste de iubire dintre George si Barbara Bush, cel mai longeviv cuplu prezidential. Fosta prima-doamna, Barbara Bush, a trait o poveste de iubire desprinsa parca din filme, langa cel. Ce job are Tataee de la B. G Mafia in Barcelona! Din ce isi castiga existenta. Tataee de la B. Mafia, pe numele sau real Vlad Irimia 41 de ani), a renuntat la Romania, in urma cu aproape un an. Celebrul rapper.

Jerome Hamon, singurul om din lume care a suferit doua interventii de transplant facial

Prima persoana din lume care a fost supusa la doua interventii de transplant facial spune ca se simte bine, la trei luni de la ultima operatie revolutionara, relateazaBBC. Mass-media franceza l-a numit pe Hamon omul cu trei fete.

Sinaia: Trei elevi au ajuns la spital, dupa ce au fost loviti de masina unei colege de liceu care abia isi luase permisul

Trei elevi din orasul Sinaia au fost loviti cu masina de o colega de liceu care isi luase permisul de conducere in urma cu mai putin de doua saptamani. Cei trei elevi, care invata la Colegiul.

Salut munca presedintelui roman, care nu isi lasa tara din mana

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron a vorbit, intr-un interviu la BFMTV, despre amplificarea tendintelor populiste in Europa, precum si despre ascensiunea asa-numitelor democratii iliberale, care afecteaza independenta justitiei, el apreciind in acest context munca presedintelui roman, care nu isi lasa tara din mana.

Amenintari din partea Rusiei. Romania este si ea vizata

Valentina Matvjenko, presedintele camerei superioare a Parlamentului din Rusia, a declarat miercuri ca raspunsul Moscovei pentru sanctiunile americane va fi unul tintit si dureros, conform agentiilor ruse, scrie.

Franta: Justitia valideaza respingerea naturalizarii unei femei din Algeria care a refuzat sa dea mna cu un oficial francez

Justitia franceza a validat respingerea naturalizarii unei algeriene care a refuzat sa dea mana cu reprezentantul unei prefecturi, in timpul ceremoniei de acordare a nationalitatii franceze, scrie AFP.

Tara din Europa care are probleme pentruca are prea multi bani si prea putine datorii

Danemarca are o problema cu care multe tari ar dori sa se confrunte, prea multi bani si putine datorii, o situatie care creeaza dificultati pentru piata de obligatiuni guvernamentale, transmite.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )