Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilantul primelor trei luni ale guvernarii Dancila, publicat de PSD: Cu ce se lauda Executivul in plin scandal privind salariile din sanatate(DOCUMENT)

B1 B1,
Bilantul primelor trei luni ale guvernarii Dancila, publicat de PSD: Cu ce se lauda Executivul in plin scandal privind salariile din sanatate(DOCUMENT)

PSD a facut luni bilantul primelor trei luni ale guvernarii Dancila, in cadrul sedintei Comitetului Executiv al partidului. Potrivit unui document publicat de PSD, Guvernul se lauda, printre altele, cu. continuă pe B1

Indicele ROBOR la trei luni a inregistrat o crestere majora: Ce date a publicat BNR

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza dobanda variabila la creditele in lei, a crescut luni la 2,13%, de la 2,07%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.

Vesti proaste pentru romani. Ce se intampla cu indicele ROBOR la trei luni

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,13%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR). Nivelul anuntat luni este cel mai mare din 14 decembrie.

ROBOR la trei luni a crescut la 2,13%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut, astazi, la 2,13%, fata de 2,07%, valoare inregistrata in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,07%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat, astazi, la 2,07%, valoare inregistrata de asemenea in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Deficitul de cont curent a crescut cu 138,8%, in primele luni ale anului

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 172 milioane de euro, in primele doua luni din 2018, in crestere cu 138,8% comparativ cu perioada similara din 2017, se arata intr-un comunicat de presa al Bancii Nationale a Romaniei BNR) remis Redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )