Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cristoiu, varianta-bomba despre plecarile din PSD

Antena3 Antena3,
Cristoiu, varianta-bomba despre plecarile din PSD

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, luni, la 100 de minute, ca se anunta un an foarte greu pentru PSD in urma plecarilor si a scandalurilor in interior. Potrivit lui Cristoiu, la finalul sedintei Comitetului. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu, despre plecarile din PSD: Vom face si noi n aceste zile un transfer de alti parlamentari

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat sambata, la un post TV, referitor la demisiile din aceasta saptamana, ca formatiunea urmeaza sa faca in urmatoarele zile un transfer de alti parlamentari, precizand ca aceste plecari nu au cum sa ingenuncheze un partid care este al romanilor.

Dragnea, despre plecarile din PSD: Daca nu mai e niciun acoperit, nu mai pleaca niciunul / Securistii si-au facut doua partide, Pro Romnia si USR PLUS

Liviu Dragnea crede ca securistii si-au facut doua partide, unul pe stanga spectrului politic, Pro Romania, condus de cuplul Maior-Coldea, altul pe dreapta, USR, condus de Dacian Ciolos.

Buzatu, despre demisiile din PSD: S-a dat ordin pe unitate

Presedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat vineri, despre demisiile din ultima perioada din PSD, ca s-a dat ordin pe unitate. Buzatu mai spune ca nu se este in regula ca dupa ce ai obtinut functii importante in partid sa-ti iei caciula si sa pleci asa pentru ca te-ai suparat tu pe presedinte.

Stefanescu: Plecarile din PSD - asteptate

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, astazi, ca plecarile de data recenta din partid nu vor fi tema de discutie in cadrul reuniunii de duminica a Comitetului Executiv National.

Codrin Stefanescu, REPLICA DURA la plecarile din PSD: Noi deja ne pregatim sa primim in randul nostru intre 8 si 11 parlamentari din alte partide

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, reactioneaza dur dupa ce deputatele Corina Bogaciu si Oana Vladuca au plecat din partid pentru a se alatura formatiunii lui Victor Ponta, Pro Romania.

Dragnea, despre plecarile din PSD: Daca nu mai e niciun acoperit, nu mai pleaca niciunul (VIDEO)

Liviu Dragnea este convins ca PSD-ALDE detin in continuare majoritatea in ambele camere ale Parlamentului, in ciuda numarului mare de alesi care au plecat din partidul pe care il conduce spre Pro Romania,.

Demisiile din PSD ar putea duce la pierderea majoritatii coalitiei la Camera Deputatilor

Demisiile in lant din PSD de saptamana trecuta ar putea avea ca efect pierderea majoritatii PSD-ALDE la Camera Deputatilor, in contextul in care cele doua grupuri au in prezent 161 de alesi, iar cvorumul tr.

Deputata care a DEMISIONAT din PSD, ATAC INCENDIAR la adresa lui Dragnea: A pierdut orice busola a moralitatii si realitatii inconjuratoare si functioneaza pe baza de teroare

Deputata Oana Silvia Vladuca a transmis un mesaj extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce aceasta a demisionat din PSD pentru a se alatura partidului lui Victor Ponta, Pro Romania. intr-o.

Gabriela Firea, discutii cu contestatarii lui Liviu Dragnea din PSD

Dupa scandalul de joi din Primaria Capitalei, Gabriela Firea poarta discutii interesante cu lideri-cheie din PSD. intr-o fotografie postata de liderul tineretului social democrat, Gabriel Petrea apare.

Liviu Dragnea primeste o lovitura DURA! Plecari in MASA din PSD: in interior nu sunt tolerate niciun fel de idei sau opinii contrare lui

Inca o deputata pleca din PSD la Pro Romania! Liciu Dragnea pierde teren in fata lui Victor Ponta. Dupaprimarul orasului Simeria Hunedoara), Emil Risteiu, si deputatul de Dambovita, Oana Silvia Vl.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )