Libnet.ro
UNICEF

01:05

Culisele sedintei PSD. De ce a demisionat Paul Stanescu si cum s-a deteriorat relatia cu Viorica Dancila / Premierul ar fi fost informat de persoane din afara partidului ca Paul Stanescu o va sustine pe Gabriela Firea (surse)

Hotnews Hotnews,
 Culisele sedintei PSD. De ce a demisionat Paul Stanescu si cum s-a deteriorat relatia cu Viorica Dancila / Premierul ar fi fost informat de persoane din afara partidului ca Paul Stanescu o va sustine pe Gabriela Firea (surse)

Social-democratii au decis surprinzator vineri, in sedinta Comitetului Executiv, sa convoace congresul pentru alegerea unei noi conduceri la sfarsitul lunii iunie, in aproximativ trei saptamani. Miza organizarii congresului este de fapt candidatura Vioricai Dancila la sefia PSD din postura de presedinte interimar, au declarat pentru HotNews. ro surse din conducerea PSD. De altfel propunerea de a face congres rapid pentru sefia partidului a apartinut lui Dancila si a fost respinsa chiar de oamenii care i-au stat alaturi dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Mai exact, decizia nu a fost sustinuta de Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Gabriela Firea - oamenii care au ajutat-o pe Dancila sa-i debarce pe liderii fideli lui Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

De ce a DEMISIONAT Paul Stanescu din functia presedinte executiv interimar al PSD

Paul Stanescu aexplicat, vineri, dupa Cex de ce a demisionat din functia de presedinte executiv interimar al PSD. Am demisionat din motive personale. Sunt alaturi de doamna prim-ministru si.

Paul Stanescu: Probabil ca vom veni cu o remaniere mai ampla, dupa motiunea de cenzura / Sunt convins ca motiunea nu va trece; parlamentarii Botnariu si Bogaciu vor reveni la PSD

Presedintele executiv interimar al PSD, senatorul Paul Stanescu, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca premierul Viorica Dancila ar putea face o remaniere mai ampla a guvernului dupa motiunea de cenzura.

Decizie-soc in PSD. Paul Stanescu a demisionat din fruntea partidului dupa ce a intrat in conflict cu Dancila. Care e motivul discordiei

Paul Stanescu, presedintele executiv al PSD,a demisionat din functie dupa ce a intrat in conflict cu premierul Viorica Dancila, sustin surse politice pentru Adevarul. in CEX, premierul a insistat pentru un congres rapid, organizat la finalul lunii iunie, care sa aleaga noul presedinte al partidului, in timp ce Paul Stanescu a pledat pentru un Congres organizat dupa alegerile prezidentiale.

Paul Stanescu a demisionat din conducerea PSD

Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD, dupa ce fusese investitit in functie in urma cu doar doua saptamani.

Scandal monstru in CEx. Paul Stanescu a demisionat de la conducerea PSD

Paul Stanescu, presedintele executiv al PSD,a demisionat din functie dupa ce a intrat in conflict cu premierul Viroica Dancila, la doar doua saptamani dupa ce a fost numit in functie. Acesta a.

Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD. Viorica Dancila ameninta ca renunta la functia de premier daca nu se organizeaza un Congres pentru presedintia partidului (VIDEO)

Paul Stanescu a demisionatdin functia de presedinte executiv al PSD, in cadrul CEx-ului de vineri, organizat la sediul din Baneasa. Demisia acestuia vine la nici doua saptamani dupa ce a fost numit in.

Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD. Viorica Dancila ameninta ca renunta la functia de premier daca nu se organizeaza rapid un Congres pentru presedintia partidului (VIDEO)

Paul Stanescu a demisionatdin functia de presedinte executiv al PSD, in cadrul CEx-ului de vineri, organizat la sediul din Baneasa. Demisia acestuia vine la nici doua saptamani dupa ce a fost numit in.

VIORICA DANCILA: Paul Stanescu a demisionat din motive personale

Senatorul Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD din motive personale, a declarat, astazi, presedintele interimar al partidului, Viorica Dancila, care a sustinut ca a incercat sa il convinga sa nu recurga la acest gest.

Paul Stanescu, dupa demisie: Eu vedeam o alta desfasurare a parcursului alegerilor din partid. Ne-am precipitat

Paul Stanescu a declarat ca a demisionat din functia de presedinte executiv interimar al PSD din motive personale, adaugand ca ia in considerare posibilitatea de a candida pentru postul de vicepresedinte al partidului, laCongresul din 29 iunie.

PAUL STANESCU (PSD): Congresul va hotari candidatul la prezidentiale

Presedintele executiv al PSD, Paul Stanescu, a declarat miercuri seara ca, potrivit statutului, candidatul partidului la alegerile prezidentiale va fi stabilit prin congres, insa acest candidat poate proveni si din afara formatiunii politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )