Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cum se reface Gabriela Firea dupa infrangerea in fata lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Cum se reface Gabriela Firea dupa infrangerea in fata lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea a pierdut lupta impotriva lui Liviu Dragnea, vineri, zi in care liderul PSD a primit un nou vot de incredere in cadrul partidului. La o zi dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD,. continuă pe Antena3

Adrian Tutuianu, dupa infrangerea din CEX: Scrisoarea si-a atins scopul

Adrian Tutuianu a declarat, vineri, dupa sedinta CEX, ca a fost prima dezbatere consistenta in Comitetul Executiv National PSD, precizand ca scrisoarea privind starea partidului semnata de el, Gabriela Firea.

Marsul Biciclistilor, un protest fata de administratia Gabriela Firea; aproximativ 1.000 de participanti prezenti la start

Aproximativ 1. 000 de biciclisti au pornit sambata, de la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Regele Mihai, intr-un mars care se doreste a fi un protest fata de modul in care primarul Gabriela Firea administreaza Capitala.

Codrin Stefanescu o contrazice pe Gabriela Firea, in privinta voturilor: Va spun eu care au fost cifrele reale

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a vorbit la finalul sedintei CEx a PSD despre rezultatul votului, prezentand alte cifre fata de Gabriela Firea. Au fost prezenti 64 de membri ai CEx.

GABRIELA FIREA, primele declaratii dupa aparitia scrisorii impotriva lui DRAGNEA: Am epuizat toate formele de dialog! DRAGNEA sa faca un pas lateral de la conducere

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seara, in prima aparitie publica dupa publicarea scrisorii prin care mai multi lideri ii cer demisia lui Liviu Dragnea, ca PSD se indreapta intr-o.

Surse: Contre intre Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, la sedinta CEx

Au fost discutii aprinse in sedinta CEx a PSD, intre ministrul Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul general. Potrivit surselor Antena 3, Lia Olguta Vasilescu i-a raspuns Gabrielei Firea, dupa ce .

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea: Stiu ce se ascunde in spatele afirmatiilor batjocoritoare, dovedeste ca nu este interesat de dialog

Primarul general, Gabriela Firea, l-a atacat din nou pe Liviu Dragnea, dupa replica acestuia la scrisoarea aparuta public. Gabriela Firea apreciaza ca reactia liderului PSD a fost dezamagitoare si a vorbit din.

Liviu Plesoianu, nou mesaj despre Gabriela Firea: Era prima care urca pe scena la mitingul impotriva Statului Paralel

Parlamentarul PSD Liviu Plesoianu revine cu un mesaj despre Gabriela Firea, pe care o acuza de duplicitate. IUNIE 2018 - Gabriela FIREA, pe rit vechi, era prima care urca pe scena, la mitingul PSD impotriva.

GABRIELA FIREA denunta planul secret al lui DRAGNEA: Se pregatea pentru o candidatura la prezidentiale

Gabriela Firea a dezvaluit miercuri seara ca Liviu Dragnea se pregatea pentru o candidatura la prezidentiale, desi o decizie in acest sens nu a fost luata in niciun for statutar. Liviu Dragnea se pregatea.

GABRIELA FIREA, atac devastator la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Si alti semnatari ai scrisorii mi-au spus ca sunt filati, monitorizati. Am ajuns mai rau decat pe timpul lui CEAUSESCU

Gabriela Firea a lansat miercuri seara noi acuzatii dure la adresa sefului PSD, precizand ca a fost filata si monitorizata, impreuna cuceilalti semnatari ai scrisorii care cer demisia lui Liviu.

GABRIELA FIREA, atac devastator la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Si alti semnatari ai scrisorii mi-au spus ca sunt filati, monitorizati. Am ajuns mai rau ca pe timpul lui CEAUSESCU

Gabriela Firea a lansat miercuri seara noi acuzatii dure la adresa sefului PSD, precizand ca a fost filata si monitorizata, impreuna cuceilalti semnatari ai scrisorii care cer demisia lui Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )