Libnet.ro
UNICEF

08:15

Am decis organizarea unui miting mare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am decis organizarea unui miting mare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale

PSD a decis sa organizeze un mare miting pentru sustinerea familiei traditionale, a anuntat, astazi, presedintele partidului, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv National, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea anunta un miting de amploare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale(VIDEO)

Liviu Dragnea a anutat luni, la finalul sedintei ComitetruluI Executiv al PSD, ca social-democratii au luat decizia de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Cea mai.

PSD va organiza un miting mare pentru sustinerea familiei traditionale

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv National ca partidul a decis organizrea unui miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale.

Liviu Dragnea pregateste un miting urias pentru sustinerea familiei traditionale

Social-democratii reuniti in sedinta Comitetului Executiv, au decis organizarea unui miting de amploare in cursul lunii mai. Acesta va avea ca tema sustinerea familiei traditionale, scrie Digi24 .

Dragnea anunta un miting foarte mare pentru sustinerea familiei traditionale

PSD va organiza, la Bucuresti, un miting foarte mare pentru sustinerea familiei traditionale, a anuntat luni presedintele Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv. Seful PSD a sustinut ca nu doreste sa existe niciun echivoc privind pozitia partidului pe acest subiect in conditiile in care social-democratii avansasera ideea referendumului pentru luna mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )