Libnet.ro
UNICEF

13:15

Gabriela Firea, despre situatia scolilor in vremea COVID-19: Nu primarul e cel care inchide un oras sau suspenda cursurile Noi ne supunem tuturor deciziilor Comitetului National de Criza

B1 B1,
Gabriela Firea, despre situatia scolilor in vremea COVID-19: Nu primarul e cel care inchide un oras sau suspenda cursurile Noi ne supunem tuturor deciziilor Comitetului National de Criza

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a explicat ca nu intra in aria ei de responsabilitati inchiderea sau suspendarea cursurilor, dar ca va respecta o eventuala decizie a Inspectoratului Scolar al. continuă pe B1

Coronavirus: Firea, despre inchiderea scolilor - Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit, dar ma supun deciziilor autoritatilor nationale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca inima de parinte ii spune ca ar fi potrivit sa fie inchise scolile, dar ca se va supune deciziilor care vor fi luate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta care gestioneaza situatia generata de coronavirus.

Gabriela Firea, despre inchiderea scolilor din cauza coronavirus: Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit

Primarul general Gabriela Firea a declarat, in aceasta seara, ca inima de parinte ii spune ca ar fi potrivit sa fie inchise scolile, in contexul inmultirii cazurilor de coronavirus, insa nu se va suprapune deciziilor luate la nivel national.

Gabriela Firea, despre poluarea din Capitala: Vinovatii trebuie sa plateasca

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza ca poluarea a crescut in Bucuresti din cauza CET-urilor, iar ministrul Mediului tine secreta informatia privind poluatorul.

Gabriela Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti din cauza coronavirusului

Edilul Capitale, Gabriela Firea, a anuntat sambata seara ca ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti dupa aparitia celui de-al 12-lea caz din tara, depistat la un bucurestean venit de la Roma in urma cu 11 zile.

Gabriela Firea: Trei persoane persoane in carantina, dupa primul caz de coronavirus din Bucuresti

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anuntat, astazi, ca trei persoane care au intrat in contact cu bucuresteanul care a fost confirmat cu noul coronavirus vor merge in carantina in cladirea pusa la dispozitie de catre PMB.

Gabriela Firea: ii cer demisia domnului ministru Costel Alexe pentru minciunile pe care le spune in fiecare zi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sambata, la Antena 3, ca cere demisia ministrului interimar al Mediului, Costel Alexe.

Gabriela Firea: Cele 6 persoane venite de pe vasul Diamond Princess, care au stat in carantina in Capitala, au plecat acasa

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca cei sase romani veniti de pe vasul de croaziera Diamond Princess si plasati in carantina intr-o locatie din Bucuresti au plecat vineri acasa.

Gabriela Firea: Ministrul Mediului stie de miercuri cine a poluat masiv Capitala in noaptea de duminica spre luni. Sa spuna adevarul

Primarul Capitalei Gabriela Firea sustine, intr-o posatre pe Facebook, ca ministrul Mediului, Costel Alexe, stie inca de miercuri cine a poluat masiv capitala in noaptea de 1 spre 2 martie si ii cere acestuia .

Gabriela Firea: Ministrul Mediului stie de ieri cine a poluat masiv Capitala. De ce nu ne-a spus nimic? Ce asteapta?

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a transmis ca ministrul Mediului stia inca de ieri cine a generat poluarea masiva din Bucuresti din noaptea de duminica spre luni si i-a cerut sa anunte public sursa poluarii si masurile pe care le va lua pentru a impiedica astfel de situatii sa mai aiba loc.

Liderul consilierilor PNL: Gabriela Firea nu a facut nimic pentru a combate poluarea. Este complet depasita

Liderul consilierilor generali liberali la Primaria Capitalei Stelian Bujduveanu a criticat-o joi pe Facebook pe primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, pe care o acuza ca este complet depasita in privinta poluarii din Capitala. Acesta explica ca Firea a elaborat si aprobat Planul Integrat de Calitate a Aerului abia in 2018, acesta fiind in proportie de 95% doar pe hartie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3335 seconds )