Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Facem miting pentru familia traditionala

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Facem miting pentru familia traditionala

PSD va organiza un miting pentru sustinerea familiei, a anuntat luni presedintele Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv. Liviu Dragnea a spus ca aceasta este cea mai importanta decizie pe care partidul. continuă pe Antena3

Ponta: Sa ne explice Dragnea cum este el un exemplu in familia traditionala. Sa spuna liderii politici cum traiesc ei cu amante mai tinere decat fiicele

Victor Ponta a comentat luni decizia PSD de a organiza un miting foarte mare de sustinere a familiei traditionale. Fostul premier critica ipocrizia si minciuna unor politicieni, cerand, ironic, un miting urias in care Liviu Dragnea sa explice cum traieste in familia traditionala si in care liderii politici sa spuna cum isi lasa nevestele acasa ca sa traiasca la Bucuresti cu secretarele, dar si cum au amante mai tinere decat fiicele.

PSD foloseste familia traditionala ca scut uman impotriva Justitiei

Coalitia de guvernare va organiza un miting de amploare in Capitala pentru a sustine, chipurile, referendumul pentru familia traditionala, desi planul ascuns e sa deturneze atentia de la ciuntirea legislatiei penale pe care PSD o va opera in Parlament.

Liviu Dragnea anunta un miting de amploare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale(VIDEO)

Liviu Dragnea a anutat luni, la finalul sedintei ComitetruluI Executiv al PSD, ca social-democratii au luat decizia de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Cea mai.

Barna: Mitingul pentu familia traditionala e o perdea de fum. Dragnea, in calitatea sa de condamnat penal, incearca sa mute din nou focusul

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat luni ca dorinta presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a organiza un miting pentru sustinerea familiei traditionale este o perdea de fum, prin care incearca sa mute atentia publica. Referitor la modificarea Codurilor penale, Barna sustine ca ar fi un lucru bun daca ar exista o dezbatere parlamentara, insa experienta ultimului an si jumatate ne-a aratat ca nu a existat asa ceva.

Ludovic Orban, ironii dupa anuntul PSD: Un miting de sustinere a familiei traditionale din politica, formata din Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat decizia PSD de a organiza in luna mai un miting de amploare privind familia traditionala aratand ca o astfel de tema este una de constiinta si nu trebuie.

Liviu Dragnea pregateste un miting urias pentru sustinerea familiei traditionale

Social-democratii reuniti in sedinta Comitetului Executiv, au decis organizarea unui miting de amploare in cursul lunii mai. Acesta va avea ca tema sustinerea familiei traditionale, scrie Digi24 .

Victor Ponta, IRONII la adresa lui Liviu Dragnea si a politicienilor sustinatori ai familiei traditionale: Sa ne explice seful PSD cum traieste el. Sa ne spuna liderii nostri politici cum traiesc cu secretarele

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea , dupa anuntul sefului PSD de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Sa ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu si cum.

Reactia lui Burleanu dupa ce Liviu Dragnea si-a aratat sprijinul fata de Ionut Lupescu: Nu am emotii, voi cstiga alegerile. Ma asteptam sa apeleze la sprijin politic

Razvan Burleanu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a reactionat dupa ce Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat ca il va sustine pe Ionut Lupescu daca va castiga alegerile de miercuri 18 aprilie). Burleanu a afirmat ca se astepta ca Lupescu sa apeleze la sprijin politic, dar e sigur de victoria sa: Nu am emotii, voi castiga alegerile. Ma asteptam ca Ionut Lupescu sa apeleze la sprijin politic, pentru ca acest comportament il recomanda.

Liviu Dragnea si-a ales favoritul pentru sefia FRF. Este nevoie de o schimbare profunda. Daca as fi acolo stiu cum ar trebui sa votez

Liderul PSd, Liviu Dragnea, a dezvaluit ca singurul candidat la presedintia Federatiei Romane de Fotbal FRF) cu care a discutat a fost Ionut Lupescu si ca l-a asigurat pe acesta de toata sustinerea sa daca.

Liviu Dragnea, despre problema salariilor din sanatate: Nu cred ca exista vreun salariu la vreun bugetar care sa fi scazut fata de decembrie 2016 (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la nemultumirile angajatilor din sanatate in privinta salariilor, ca nu crede ca exista vreun salariu din sistemul bugetar care sa fi scazut comparativ cu luna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )