Libnet.ro
UNICEF

16:00

MARCEL CIOLACU: Un congres rapid al PSD nu este oportun

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Un congres rapid al PSD nu este oportun

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, la finalul Comitetului Executiv National al PSD, ca a sustinut in cadrul sedintei ca organizarea atat de rapida a unui congres nu este oportuna. continuă pe Ziarul Bursa

Surse din sedinta CEX: Viorica Dancila a amenintat cu demisia daca liderii PSD nu accepta un congres rapid. Cum se impart taberele

In sedinta CEX, premierul Viorica Dancila a amenintat ca demisioneaza daca liderii PSD nu sunt de acord cu organizarea unui Congres cat mai repede, la finalul lunii iunie. O alta tabara din partid, formata din Paul Stanescu, Gabriela Firea si Marcel Ciolacu, a cerut Congres abia dupa alegerile prezidentiale. Pana acum, Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv. Urmeaza votul final pentru data Congresului.

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor: Vom vedea cine isi depune candidaturile. Nu exclud

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, dupa sedinta PSD, ca se va organiza congres in luna iunie pentru ca unii vor stabilitate. Ciolacu a evitat sa spuna daca isi va depune.

MARCEL CIOLACU, LA IESIREA DIN SEDINTA CEX: Trebuia sa ne facem niste planuri si pentru viitor

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, dupa sedinta CEx a PSD, ca trebuia o analiza mai aprofundata si asupra trecutului si planuri concrete pentru viitor, de aceea ar fi preferat un congres mai tarziu.

Marcel Ciolacu, intrebat daca va candida la sefia PSD: Nu includ, nu exclud

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a evitat spuna daca va candida la o functie in PSD, la congresul partidului din 29 iunie.

Marcel Ciolacu, intrebat daca va candida la sefia PSD: Nu includ, nu exclud!

Marcel Ciolacu, recent devenit presedinte al Camerei Deputatilor, a evitat sa spuna daca va candida la o functie in PSD Partidul a decis vineri, in cadrul Comitetului Executiv National, ca va organiza un.

Marcel Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Numai prostii nu au emotii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, spune ca nu sunt probleme legate de motiunea de cenzura pe care doreste sa o depuna opozitia, precizand ca, din punct de vedere matematic, este exclus ca.

Digi24: CTP, comentariu necrutator: PSD este un Cernobil al politicii romanesti

PSD isi transforma liderii in mutanti, iar urmarile cofrajului sau radioactiv persista timp indelungat, pentru ca PSD este un partid care nu evolueaza, arata Cristian Tudor Popescu. Gazetarul prognozeaza ca la toamna vom asista la acelasi discurs din partea PSD ca pe vremea lui Liviu Dragnea.

Victor Negrescu, despre mesajul PSD: Este importanta implementarea a ceea ce s-a decis la referendumul din 26 mai

Mesajul PSD este ca intr-adevar este importanta implementarea a ceea ce s-a decis la referendumul din 26 mai, a declarat Victor Negrescu, consilier onorific al premierului, precizand ca social-democratii isi.

ROBERT NEGOITA, PSD: Este nevoie de o conducere legitima

Vicepresedintele PSD, Robert Negoita, primar al Sectorului 3, a declarat, astazi, ca este nevoie sa se organizeze un congres al partidului cat mai repede, pentru ca este nevoie de o conducere legitima.

MONICA MACOVEI: PSD este o hidra cu multe capete

Oamenii nu trebuie sa creada noul discurs al PSD, care promite ca va abandona masurile din sistemul judiciar, a declarat la RFI fostul ministru al Justitiei Monica Macovei, eurodeputat aflata pe final de mandat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )