Libnet.ro
UNICEF

07:00

MARCEL CIOLACU: Cred ca PSD trebuie condus de o persoana care are si anumite victorii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Cred ca PSD trebuie condus de o persoana care are si anumite victorii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca va decide, in 19 februarie, daca va candida sau nu Congres. El spune ca depinde de de o formula cat mai buna candidatura sa si precizeaza ca nu va candida niciodata impotriva lui Sorin Grindeanu. Ciolacu considera ca PSD, cel mai mare partid din Romania, trebuie condus de o persoana care a reusit cateva victorii in cariera politica. Este insuficient sa revendici scaunul de presedinte doar in virtutea faptului ca ai, la un moment dat, vremelnic, cea mai inalta functie din partid in statul roman, a afirmat Marcel Ciolacu. continuă pe Ziarul Bursa

MARCEL CIOLACU: Cred ca PSD trebuie condus de o persoana care are si anumite victorii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca va decide, in 19 februarie, daca va candida sau nu Congres. El spune ca depinde de de o formula cat mai buna candidatura sa si precizeaza ca nu va candida niciodata impotriva lui Sorin Grindeanu.

Marcel Ciolacu sustine ca PSD este pregatit pentru orice fel de alegeri: Partidul nu are dreptul sa se teama de votul romanilor (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca cei mai multi dintre membrii Comitetului Executiv National au sustinut ca partidul este pregatit pentru orice fel de alegeri. intrebat, in.

Seful PSD: Am un defect - Nu sunt mincinos

Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD, a sustinut ca saptamana viitoare va anunta daca va candida sau nu pentru a fi presedinte plin al partidului. El a mai afirmat ca are un defect, anume ca nu e.

Gabriela Firea propune ca PSD Bucuresti sa-l sustina pe Marcel Ciolacu pentru presedintia partidului

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, propune ca filiala sa il sustina pe Marcel Ciolacu pentru functia de presedinte al PSD si solicita transmiterea catre conducerea interimara a unei solicitari privind organziarea unui Congres extraordinar al PSD in data de 29 februarie. La randul sau, Ciolacu le-a transmis membrilor de partid ca trebuie sa o sustina pe Firea pentru un nou mandat la Primarie.

MARCEL CIOLACU: Saptamana viitoare anunt daca voi candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat duminica, la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti, ca saptamana viitoare va anunta cu certitudine daca va candida sau nu pentru cea mai inalta functie in partid. Ciolacu spune ca este onorat de sustinerea pe care Gabriela Firea a anuntat-o pentru candidatura sa si marturiseste ca fara sprijinul PSD Bucuresti nu ar fi candidat pentru nicio functie in partid.

Dumitru Buzatu: Congresul PSD trebuie organizat cat mai repede

Dumitru Buzatu a declarat, luni, ca sustine organizarea unui Congres PSD cat mai repede, pentru ca se apropie alegerile locale, fara a preciza insa daca il sustine pentru sefia partidului pe Marcel Ciolacu sau pe altcineva.

Marcel Ciolacu anunta ca vor avea loc noi alegeri la PSD Arad: Domnul Caprar este liber sa candideze din nou (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca vor avea loc noi alegeri la PSD Arad, intrucat alegerea lui Dorel Caprar nu a fost statutara. Ciolacu a precizat ca acesta poate candida din nou la.

Viorica Dancila, anunt despre candidatura la sefia PSD. Ce spune despre Marcel Ciolacu

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca nu va candida la Congresul extraordinar al PSD pentru functia de presedinte al partidului, precizand ca il sustine pe actualul lider interimar, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: PSD nu se teme de votul romanilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat in cadrul Conferintei extraordinare a PSD .

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora despre candidatura sa la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, va anunta saptamana viitoare daca se inscrie sau nu in competitia pentru functia de presedinte plin al partidului, la congresul ce ar urma sa aiba loc, cel mai probabil, la sfarsitul acestei luni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )