Libnet.ro
UNICEF

05:00

Marcel Ciolacu, reactie dupa raportul din interiorul PSD: As fi preferat sa-l discutam in partid

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, reactie dupa raportul din interiorul PSD: As fi preferat sa-l discutam in partid

Marcel Ciolacu a declarat ca raportul elaborat de presedintele Consiliului National al PSD, Ionut Vulpescu, despre greselile care au dus PSD in groapa este un exercitiu de transparentizare. Presedintele interimar al PSD va supune dezbaterii in viitoarea sedinta a Comitetului Executiv. continuă pe Antena3

Ciolacu, despre dezvaluirile INCENDIARE din interiorul partidului: PSD are nevoie urgent de un proiect de reconstructie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a avut o prima reactie in cazul raportului incendiar din interiorul PSD. Ciolacu sustine ca raportul elaborat de presedintele Consiliului National al PSD, Ionut.

Marcel Ciolacu, dupa decizia CCR privind bugetul: S-a deschis o cutie a Pandorei

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma, dupa decizia CCR privind bugetul, ca social-democratii au dat dovada de responsabilitate. Nu am vrut sa blocam tara, prin contestarea pe fond a bugetului, ci sa impiedicam precedentul deosebit de periculos, sustine Marcel Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Cred ca PSD trebuie condus de o persoana care are si anumite victorii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca va decide, in 19 februarie, daca va candida sau nu Congres. El spune ca depinde de de o formula cat mai buna candidatura sa si precizeaza ca nu va candida niciodata impotriva lui Sorin Grindeanu. Ciolacu considera ca PSD, cel mai mare partid din Romania, trebuie condus de o persoana care a reusit cateva victorii in cariera politica. Este insuficient sa revendici scaunul de presedinte doar in virtutea faptului ca ai, la un moment dat, vremelnic, cea mai inalta functie din partid in statul roman, a afirmat Marcel Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Cred ca PSD trebuie condus de o persoana care are si anumite victorii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca va decide, in 19 februarie, daca va candida sau nu Congres. El spune ca depinde de de o formula cat mai buna candidatura sa si precizeaza ca nu va candida niciodata impotriva lui Sorin Grindeanu.

Marcel Ciolacu anunta ca vor avea loc noi alegeri la PSD Arad: Domnul Caprar este liber sa candideze din nou (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca vor avea loc noi alegeri la PSD Arad, intrucat alegerea lui Dorel Caprar nu a fost statutara. Ciolacu a precizat ca acesta poate candida din nou la.

Marcel Ciolacu anunta sesizarea Curtii Constitutionale dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat, a doua oara, premier. DOCUMENTUL INTEGRAL (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a anuntat, luni, la finalul sedintei CEx a formatiunii, ca sesizarea Curtii Constitutionalecu privire la noua desemnare a lui Ludovic Orban ca.

Marcel Ciolacu sustine ca PSD este pregatit pentru orice fel de alegeri: Partidul nu are dreptul sa se teama de votul romanilor (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca cei mai multi dintre membrii Comitetului Executiv National au sustinut ca partidul este pregatit pentru orice fel de alegeri. intrebat, in.

Viorica Dancila, anunt despre candidatura la sefia PSD. Ce spune despre Marcel Ciolacu

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca nu va candida la Congresul extraordinar al PSD pentru functia de presedinte al partidului, precizand ca il sustine pe actualul lider interimar, Marcel Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Nu am vrut sa blocam tara prin contestarea bugetului, ci sa impiedicam precedentul generat de iresponsabilitatea lui Orban

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca nu a dorit sa blocheze tara prin contestarea pe fond a Legii bugetului la Curtea Constitutionala, ci sa impiedice precedentul generat de iresponsabilitatea lui Orban.

MARCEL CIOLACU: Am stabilit depunerea sezizarii la CCR pe conflictul juridic legat de nominalizarea lui Ludovic Orban ca premier

PSD a stabilit depunerea sesizarii la CCR de catre presedintii celor doua Camere ale Parlamentului pe conflictul juridic legat de nominalizarea lui Ludovic Orban pentru a doua oara ca premier, a anuntat luni presedintele partidului, Marcel Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )