Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ministrul propus la Finante, anunt CAPITAL despre DECLARATIA 600! Toti romanii TREBUIE SA AFLE!

B1 B1,
Ministrul propus la Finante, anunt CAPITAL despre DECLARATIA 600! Toti romanii TREBUIE SA AFLE!

Senatorul Eugen Teodorovici a fost nominalizat vineri pentru a conduce Ministerul Finantelor Publice. Imediat dupa ce a iesit de la sedinta Comitetului Executiv National CEx) al PSD, in care s-a decis car. continuă pe B1

Ministrul propus la Finante, anunt CAPITAL despre DECLARATIA 600

Eugen Teodorovici a fost nominalizat vineri pentru a conduce Ministerul Finantelor Publice. Imediat dupa ce a iesit de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, in care s-a decis care vor fi noii.

Ministrul de Finante da explicatii despre Declaratia 600

Ministrul de Finante, Ionut Misa, a explicat, in Comisia Economica din Senat, ca aceasta Declaratie .

Dezvaluiri incredibile despre declaratia 600: ANAF nu are aplicatie de prelucrare a datelor, iar contribuabilii urmau sa fie amendati cu pana la 1000 de lei pentru nedepunere in termen

Declaratia 600 este numele celebrului document care a starnit haos fiscal si panica in randul lumii, fiind in cele din urma prelungit termenul de depunere cel putin pana la.

Asociatia Editorilor despre declaratia 600: Lasati-ne sa muncim! / Editorii cer Guvernului sa renunte la plata unor sume in avans

Asociatia Editorilor din Romania solicita Guvernului Romaniei sa renunte urgent la modificarile aduse declaratiei 600, aferenta veniturilor obtinute din activitati independente. Propunem Guvernului Romaniei si Ministerului Finantelor Publice sa revina la forma anterioara a declaratiei 600, care nu prevedea plata niciunei sume in avans si, in general, sa demonstreze mai multa cumpatare in anuntarea de modificari ale cadrului fiscal care vizeaza si domeniul culturii, arata Asociatia Editorilor, intr-un comunicat.

Ministrul Finantelor ofera informatii despre Formularul 600, dar nu e convins ca se va mai depune!

Declaratia 600 nu pune capac doar contribuabililor, care se intreaba daca trebuie sa o depuna sau nu, ci chiar ministrului Finantelor Publice! Acesta a incercat sa raspunda, in cadrul audierilor din Comisia Economica a Senatului, intrebarilor venite pe.

Declaratia 600, dezbatuta la Senat. Ministrul de Finante interimar, Ionut Misa, a fost chemat la raport

O dezbatere pentru modificarea Declaratiei 600 va avea loc, marti, la Senat. La aceasta va participa si ministrul de Finante din Guvernul Tudose, Ionut Misa.

Declaratia 600, dezbatuta la Senat. Ministrul de Finante interimar, Ionut Misa, a fost chemat la raport. Discutii la Liviu Dragnea in birou

O dezbatere pentru modificarea Declaratiei 600 va avea loc, marti, la Senat. La aceasta va participa si ministrul de Finante din Guvernul Tudose, Ionut Misa, care participa in aceasta dimineata la o discutie cu presedintele PSD Liviu Dragnea.

Deputatul Mihai Nita: ALDE nu este de acord cu Declaratia 600

Presedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Nita, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Slatina, ca ALDE nu este de acord cu Declaratia 600, transmite Agerpres.

Florin Citu: Declaratia 600 este razbunarea lui Dragnea pe protestatari

Declaratia 600 este razbunarea lui Liviu Dragnea pe protestatari, a spus la RFI vicepresedintele PN.

Ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu as fi pus PSD-ul intr-o astfel de situatie

Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, a vorbit in emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre informatiile aparute in spatiul public, potrivit carora ar fi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )