Libnet.ro
UNICEF

21:47

Ministrul Victor Costache: Avem la dispozitie undeva in jur de 4.000 de locuri de carantina la nivel national (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Victor Costache: Avem la dispozitie undeva in jur de 4.000 de locuri de carantina la nivel national (VIDEO)

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a participat si el la conferinta de presa sustinuta dupa intrunirea Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Demnitarul a explicat ca Romania este. continuă pe B1

Victor Costache: Dau un mesaj de calm. in Romania nu avem niciun caz de coronavirus! - VIDEO

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit luni la Parlament despre masurile privind prevenirea si combaterea coronavirusului. Ministrul a precizat ca de achizitiile privind materialele de urgenta se ocupa Ministerul de Finante. De alftel, ministrul Sanatatii a facut un apel la calm si a spus ca in Romania nu este niciun caz de coronavirus la acest moment.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Nu exista in acest moment niciun caz confirmat de coronavirus in Romania. Avem inca 6 persoane in carantina, in Bucuresti (VIDEO)

In acest moment nu exista niciun caz confirmat de coronavirus pe teritoriul tarii noastre, a declarat luni seara ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache. Oficialul guvernamental a precizat ca autor.

Ministrul Sanatatii: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Ministrul Sanatatii, dr. Victor Costache, a declarat, luni seara, ca pe teritoriul Romaniei nu exist.

Ministrul Educatiei, noi demersuri pentru monitorizarea starii de sanatate a elevilor. Monica Anisie s-a intalnit cu Victor Costache si a discutat cu inspectorii scolari

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a avut o intalnire cu colegul sau din Guvern, Victor Costache de la Sanatate, si a sustinut o videoconferinta cu inspectorii scolari generali si inspectorii scolari.

Victor Costache, videoconferinta de urgenta la Ministerul Sanatatii pe tema infectiei cu coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a convocat o videoconferinta de urgenta cu reprezentantii directiilor de sanatate publica din teritoriu si municipiul Bucuresti cu privire la gestionarea modului de prevenire a infectiei COVID-19.

Victor Costache: in momentul de fata nu lipsesc echipamente medicale Deficitul de masti, o problema la nivel mondial (VIDEO)

Deficitul de masti este o problema la nivel global, a afirmat Victor Costache, ministrul Sanatatii, care a precizat ca, totusi, in Romania, nu lipsesc echipamente medicale pentru combaterea unei eventuale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )