Libnet.ro
UNICEF

16:15

NICOLAE BADALAU: O sustin pe Viorica Dancila la presedintia PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICOLAE BADALAU: O sustin pe Viorica Dancila la presedintia PSD

Ministrul Economiei, Nicolae Badalau, a declarat, astazi, la finalul sedintei Comitetului Executiv, ca o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al PSD, daca premierul isi va depune candidatura. continuă pe Ziarul Bursa

VIORICA DANCILA: Deciziile in PSD se vor lua cu votul majoritatii

Premierul Viorica Dancila da asigurari, intr-o postare pe Facebook, ca in PSD deciziile vor fi luate intotdeauna doar cu votul majoritatii si in forurile statutare ale partidului.

VIORICA DANCILA: Vom depune amendamente la pactul propus de presedinte

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a declarat, ieri, ca social-democratii vor depune amendamente la pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis.

VIORICA DANCILA: Avem oameni de valoare in PSD

Premierul Viorica Dancila afirma ca sedinta Comitetului Executiv al PSD a fost o dezbatere constructiva.

Cine ar putea fi noul sef al PSD, dupa plecarea lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila ar pierde conducerea

Multi se intreaba cin ar putea fi noul sef al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea si in contextul in care Viorica Dancila intentioneaza sa faca un pas in spate de la conducerea partidului. S-ar putea ca propunerile pentru posturile de conducere sa fie surprinzatoare. Cine ar putea fi noul sef al PSD Cu siguranta, [] .

VIORICA DANCILA: PSD nu a facut scut in jurul lui Tariceanu

PSD nu a facut scut in jurul presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, la votul prin care se cerea incuviintarea urmaririi penale, a declarat, astazi, presedintele interimar al social-democratilor, premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila: PSD nu a facut scut in jurul domnului Tariceanu. Matematica: Tariceanu a fost salvat cu voturile PSD

Presedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, miercuri, ca PSD nu a facut scut in jurul lui Calin Popescu Tariceanu atunci cand s-a pus problema ridicarii imunitatii acestuia. insa rezultatul votul din Senat arata ca Tariceanu a fost salvat de ancheta DNA cu sprijinul decisiv al PSD.

VIORICA DANCILA: Presedintele trebuie sa fie un exemplu in respectarea Constitutiei

ACTUALIZARE Data la care se va desfasura congresul PSD va fi stabilita vineri, prin vot, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, a declarat, astazi, presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Dancila, dupa consultari: Am propus formarea unui grup de lucru pentru a pune cat mai repede in aplicare referendumul ----- Premierul Viorica Dancila i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca este important sa respecte Constitutia si sa se adreseze tuturor cetatenilor, iar consultarile nu inseamna incercarea de a forma o majoritate pentru a da la o parte Guvernul Romaniei.

Viorica Dancila: Luam in calcul si sustinerea unui candidat din afara PSD la prezidentiale (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, dupa CEx, ca nu este exclus ca partidul sa sustina la prezidentiale un candidat din afara PSD. Luam in calcul si aceasta varianta. Binenteles ca decizia o vom lua.

Viorica Dancila s-a impus in CEX. Congresul PSD va avea loc pe 29 iunie. Tabara adversa ameninta ca va vota motiunea de cenzura

Liderii PSD au aprobat, cu majoritate de voturi, propunerea Vioricai Dancila: Congresul PSD va avea loc pe 29 iunie. in replica, Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv. Parlamentarii controlati de Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Gabriela Firea ar putea vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, cu scopul de a sustine ulterior re)instalarea lui Mihai Tudose in fruntea Executivului.

Surse din sedinta CEX: Viorica Dancila a amenintat cu demisia daca liderii PSD nu accepta un congres rapid. Cum se impart taberele

In sedinta CEX, premierul Viorica Dancila a amenintat ca demisioneaza daca liderii PSD nu sunt de acord cu organizarea unui Congres cat mai repede, la finalul lunii iunie. O alta tabara din partid, formata din Paul Stanescu, Gabriela Firea si Marcel Ciolacu, a cerut Congres abia dupa alegerile prezidentiale. Pana acum, Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv. Urmeaza votul final pentru data Congresului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )