Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noile masuri luate de autoritati pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Bode: Nicaieri nu scrie ca inchidem granitele, ca sa fie clar! (VIDEO)

B1 B1,
Noile masuri luate de autoritati pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Bode: Nicaieri nu scrie ca inchidem granitele, ca sa fie clar! (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul interimar, si Marcel Vela, ministrul interimar de Interne, au anuntat masurile luate in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, pentru a preveni. continuă pe B1

PENTRU A PREVENI RASPANDIREA CORONAVIRUSULUI CNE solicita ministrului Educatiei si Cercetarii suspendarea cursurilor timp de doua saptamani

Consiliul National al Elevilor solicita ministrului Educatiei si Cercetarii suspendarea cursurilor timp de doua saptamani pentru a preveni raspandirea coronavirusului si afirma ca autoritatile publice locale trebuie sa respecte legea privind dotarea scolilor cu materiale igienico-sanitare nu doar in situatii de criza, ci permanent.

Patronii IMM din Romania cer modificarea Codului muncii, pentru a preveni raspandirea coronavirusului COVID 19

Patronii de firme mici si mijlocii din Romania reuniti in Consiliul National al IMM-urilor solicita luni statului sa modifice Codul muncii pentru a flexibiliza mai mult procedurile care permit lucrul de acasa si munca temporara.

Judecatorii cer masuri urgente in instante pentru a limita raspandirea coronavirusului: in salile de judecata pot intra concomitent si peste 100 de oameni

Forumul Judecatorilor solicita Consiliului Superior al Magistraturii, Ministerului Justitiei si tuturor instantelor judecatoresti sa ia urgent masuri in contextul raspandirii extrem de rapide a infectiilor cu noul coronavirus. Magistratii spun ca luarea efectiva a unor masuri ample nu mai poate fi intarziata, iar un set minimal de reguli aplicabile pentru toate instantele de judecata, cu caracter temporar, este absolut necesar.

Autobuzele de transport public din Galati, dezinfectate zilnic pentru a preveni raspandirea coronavirusului si gripei

Masura privind dezinfectarea, la fiecare 24 de ore, a mijloacelor de transport in comun a fost stabilita de Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta si este obligatorie pentru toate firmele de transport persoane. Mai multe societati au anuntat deja conformarea la noile norme de igiena.

DigiSport: Mobilizare in intreaga lume. Masurile anuntate luni, 9 martie, pentru a evita raspandirea coronavirusului

Raspandirea coronavirusului a avut un puternic impact si in lumea sportului. Competitii anulate, meciuri fara spectatori, stadioane dezinfectate, toate sunt masuri luate pentru a evita extinderea Covid-19.

Nebunia coronavirusului ajunge si in Romania. Ultimele masuri luate de autoritati afecteaza sportul

Autoritatile romane au comunicat, duminica, un set de masuri la nivelul intregii tari pentru a preintampina raspandirea coronavirusului la noi in tara.

O banca vrea sa arda bani pentru a limita raspandirea coronavirusului

O banca centralaa anuntat ca va pune in carantina bancnotele timp de doua saptamani pentru a inlatura orice urma de coronavirus si chiar ar putea arde unele bancnote, ca parte a eforturilor de opri extinderea epidemiei de coronavirus Covid-19).

BE EU. Masuri luate in Parlamentul European in contextul coronavirusului

Europarlamentarii nu au mai plecat la Strasbourg pentru sedintele de plen pentru ca riscul legat de coronavirus e mult prea mare.

Surse: Guvernul ia in calcul sa inchida toate scolile ca sa blocheze raspandirea coronavirusului

Liberalii au pe masa discutiilor din cadrul Biroului Permanent National si tema coronavirusului, fiind luata in calcul varianta inchiderii scolilor in urmatoarele saptamani, potrivit unor politice. Decizia finala ar urma sa fie luata de Guvern, luni dupa amiaza urmand sa aiba loc o sedinta informala intre premier si mai multi ministri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )