Libnet.ro
UNICEF

19:47

Razboiul civil din PSD va continua

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Razboiul civil din PSD va continua

Senatorul PNL Alina Gorghiu sustine ca, dupa sedinta Comitetului Executiv de vineri, razboiul civil din PSD va continua, alternativa la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar ca nu exista, guvernarea este si ramane blocata, majoritatea parlamentara nu mai exista, iar pericolul e la orizont: o criza economica si bugetara a tarii. continuă pe Ziarul Bursa

Gorghiu: Razboiul civil din PSD va continua, alternativa la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar ca nu exista. Guvernarea este si ramane blocata

Senatorul PNL Alina Gorghiu sustine ca, dupa sedinta Comitetului Executiv de vineri, razboiul civil din PSD va continua, alternativa la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar ca nu exista, guvernarea este si ramane blocata, majoritatea parlamentara nu mai exista, iar pericolul e la orizont: o criza economica si bugetara a tarii.

Scandalul din PSD continua. Tutuianu cere excluderea lui Catalin Radulescu din partid si il ameninta cu procesul

Senatorul Adrian Tutuianu, presedinte PSD Dambovita, respinge acuzatiile deputatului Catalin Radulescu privind instalarea unui sistem de monitorizare/inregistrare, si adauga ca va cere excluderea acestuia di.

Continua razboiul din PSD: Adrian Tutuianu cere excluderea lui Catalin Radulescu si anunta ca il da in judecata. Raspunsul deputatului Mitraliera

Scandal monstru in interiorul PSD intre senatorul Adrian Tutuianu si deputatul Catalin Radulescu! Dupa ce a fost acuzat ca a instalat sistem de monitorizare/inregistrare de la SRI, Adrian Tutuianu a.

Scenariile confruntarii din PSD. Ce va face Dragnea daca pierde

Se ascut cutitele intre cele doua tabere din PSD inainte de sedinta CEx, care se anunta extrem de tensionata. Scenariile confruntarii din PSD: 1. BOICOT - Contestatarii lui Dragnea nu se.

Fostul vicepremier Ciolacu, solidar cu rebelii din PSD care-i cer demisia lui Dragnea

Un alt nume important din PSD se alatura scriisorii celor trei lideri ai partidului care ii cer demisia lui Liviu Dragnea. Dintotdeauna, PSD a fost partidul apropiat de oameni, un partid care a ascultat.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba. Ce urmaresc de fapt pucistii din PSD. Ar fi lovitura decisiva pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste despre un plan B al pucistilor din PSD, care ar urmari nu demiterea lui Liviu Dragnea, ci excluderea sa din partid. O alta posibilitate la vot ar fi cea a unei victorii.

Basescu, despre cei trei lideri ai rebeliunii din PSD: La fel de nocivi, lacomi si urti la suflet ca si Dragnea

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea din PSD au avut mize personale legate de bani si putere si in mod cert sunt la fel de nocivi, lacomi si urati la suflet ca si Dragnea, iar de tara nu le pasa.

Bomba! Batalia din PSD a fost transata. Date de ultima ora

Informatie-bomba prezentata in exclusivitate de Mihai Gadea, la Sinteza zilei. Batalia din PSD a fost deja transata. Potrivit surselor Antena 3, 40 de filiale ale partidului si-au aratat sustinerea pentru.

Bomba! Batalia din PSD a fost transata

Informatie-bomba prezentata in exclusivitate de Mihai Gadea, la Sinteza zilei. Batalia din PSD a fost deja transata. Potrivit surselor Antena 3, 40 de filiale ale partidului si-au aratat sustinerea pentru.

Revoltatii din PSD sunt si ei de acord cu amnistia si gratierea

Grupul revoltatilor din PSD, reprezentat de primarul Bucurestiului ,Gabriela Firea, precum si de Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, anunta in scrisoarea in care ii cer demisia lui Liviu Dragnea ca sustin o initiativa legislativa pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )