Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sedinta a Comitetului Executiv National al PSD, pentru a stabili strategia la votul de investire a Guvernului Orban II

Adevărul Adevărul,
Sedinta a Comitetului Executiv National al PSD, pentru a stabili strategia la votul de investire a Guvernului Orban II

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, miercuri, sedinta fiind convocata dupa desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier. Social-democratii vor decide strategia pe care o vor urma la votul pentru investirea Guvernului Orban II, programat in 24 februarie. Totodata, PSD va discuta despre organizarea Congresului, pe care liderul interimar Marcel Ciolacu nu-l considera o prioritate. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei: Scandal in PSD pentru sefia ASF, ciolanul de 15.000 de euro. Ponta negociaza un post pentru tata-socru; O pana de curent de un minut a afectat emisia TVR. Tehnicienii vorbesc de una dintre cele mai grave avarii de dupa 1989

Viata intr-un centru de stat: La spalat baia, pe post de incurajare a atasamentului. in decembrie, apareau imagini dintr-un centru de stat pentru ingrijirea persoanelor. Tot mai multi studenti straini invata in Romania. Pentru ca tinerii romani pleaca in numar mare la facultati de top din Europa, universitatile din tara se orienteaza catre tari.

Citu raspunde USR: Cum sa ne acuzi ca facem blat cu PSD pentru anticipate cand esti partenerul nostru si vrei anticipate?

Ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, s-a declarat surprins de criticile USR la adresa liberalilor. El i-a raspuns deputatei USR Cosette Chichirau, care a acuzat PNL de blat cu PSD si de faptul ca liberalii au sacrificat alegerile in doua tururi pentru anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )