Libnet.ro
UNICEF

23:46

VIDEO Ciolos si Barna anunta formarea Aliantei 2020 USR PLUS pentru alegeri

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ciolos si Barna anunta formarea Aliantei 2020 USR PLUS pentru alegeri

USR a votat, sambata, intr-o sedinta a Comitetului Politic care s-a desfasurat pe parcursul intregii zile, pentru o lista comuna la alegerile europarlamentare cu partidul lui Dacian Ciolos, PLUS, iar alianta se numeste Alianta 2020 USR PLUS. Lista a fost validata cu 68 de voturi pentru si 9 voturi impotriva. continuă pe Hotnews

VIDEO Ciolos si Barna anunta formarea Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegeri

USR a votat, sambata, intr-o sedinta a Comitetului Politic care s-a desfasurat pe parcursul intregii zile, decizia unei liste comune la alegerile europarlamentare, iar alianta se numeste Alianta 2020 USR-PLUS. Lista a fost validata cu 68 de voturi pentru si 9 impotriva.

Alianta 2020 USR PLUS s-a format oficial, in plin scandal care macina partidul lui Ciolos / Nemultumiri legate de prezenta acestuia in fruntea listei comune pentru europarlamentare

Sambata seara a fost anuntata oficial formarea Aliantei 2020 USR PLUS. Cele doua partide vor participa pe o lista comuna la alegerile europarlamentare. Lista va fi deschisa de Dacian Ciolos, urmat de.

VIDEO Ciolos s-a inteles cu USR. Surse: Cum arata lista comuna pentru europarlamentare a Aliantei 2020 USR+PLUS

Fostul premier Dacian Ciolos si liderul USR Dan Barna au anuntat ca s-a nascut principala forta de opozitie: Alianta 2020 USR+PLUS. Decizia a fost luata de forurile de conducere ale celor doua partide. Lista va fi deschisa de Dacian Ciolos, apoi locurile au fost impartite paritar. Locul 7, primul considerat neeligibil, a revenit USR, sustin surse politice pentru Adevarul.

Alianta 2020 USR-PLUS ar putea avea candidat unic la alegerile prezidentiale. Ciolos: De principiu, mergem in aceasta directie

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, sambata seara, ca, de principiu, alianta USR-PLUS va avea candidat unic la alegerile prezidentiale din acest an si isi propune sa fie o alternativa care sa formeze majoritatea parlamentara in 2020.

Miscare soc pe scena politica. USR a decis alianta Alianta 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare

USR a votat, sambata, intr-o sedinta a Comitetului Politic care s-a desfasurat pe parcursul intregii zile, decizia unei liste comune la alegerile europarlamentare, iar alianta se numeste Alianta 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )