Libnet.ro
UNICEF

18:15

Viorica Dancila si-a amanat programul oficial. Ce intalnire importanta avea in agenda

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila si-a amanat programul oficial. Ce intalnire importanta avea in agenda

Premierul Viorica Dancila si-a amanattot programul oficial pentru ziua de vineri. Pentru prima data in mandatul sau, Dancila trebuia sa participe la sedinta comitetului tripartit, o intalnire cu. continuă pe Antena3

Viorica Dancila gafeaza din nou: Grabita sa-i ia apararea lui Liviu Dragnea, sefa guvernului a inceput sa inventeze noi termeni in Drept

Viorica Dancila gafeaza din nou. Grabita sa sara in apararea sefului sau, Liviu Dragnea, Dancila a inventat un nou termen in Drept: recursul din apel. Aceasta hotarare de condamnare nu se.

REPORTAJ Codul de procedura penala naste tensiuni in strada, Viorica Dancila indeamna la unitate

Miercuri la ora 13. 00, premierul Viorica Dancila urma sa prezinte Parlamentului stadiul procesului de pregatire a Romaniei pentru preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Cu 30 de minute peste ora stabilita, prim-ministrul a intrat in sala, insotita de liderii celor doua Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, si si-a inceput rapid discursul. in parelel, insa, in strada cresteau tensiunile.

Viorica Dancila, despre protestatarii dela Parlament: intr-un moment atat de important se recurge la astfel de lucruri

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri, referindu-se la persoanele care au protestat la Parlament, in timpul discursului sau pe tema presedintiei romane la Consiliul UE, ca este dreptul lor. intrebat?.

Viorica Dancila, invitata in Parlament

Premierul Viorica Dancila a fost invitata, astazi, in plenul comun al Parlamentului, pentru a prezenta stadiul procesului de pregatire pentru preluarea de catre Romania a Presedintiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene in ianuarie 2019.

Premierul Viorica Dancila va prezenta astazi in Parlament stadiul pregatirilor pentru presedintia Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila va prezenta, astazi, de la ora 13. 00, in plenul reunit al Parlamentului stadiul pregatirilor pentru preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania in primul semestru al anului 2019.

Premierul Viorica Dancila a numit noul secretar de stat

Lucian Patrascu a fost numit in functia de secretar de stat printr-o decizie a premierului Viorica Dancila. Potrivit unor surse guvernamentale, acesta va lucra in cadrul aparatului propriu de lucru al.

Viorica Dancila, luata la intrebari de un senator ALDE despre starea WC-urilor din vama Albita (FOTO)

Senatorul ALDE Ioan Hadarca, originar din Republica Moldova, a luat-o la intrebari prin intermediul unei interpelari parlamentare pe premierul Viorica Dancila privind starea proasta a WC-urilor din punctul vamal.

Un nou film mut cu Viorica Dancila: Guvernul taie sonorul si de la intrevederea cu presedintele Adunarii Generale a ONU (VIDEO)

Guvernul face tot posibilul pentru a preveni aparitia de noi momente amuzante care sa o aiba in prim-plan pe premierul Viorica Dancila. Dupa un obicei instaurat deja de ceva vreme, Guvernul posteaza videoclipuri.

Fiul consilierei premierului Viorica Dancila, la iNCHISOARE: Pentru ce a fost incarcerat Samuel Varga

Samuel Varga, fiul consilierei pentru problematica roma a premierului Viorica Dancila, Dana Rozalia Varga, a fost condamnat la un an si doua luni de inchisoare cu executare. Inculpatul a fost incarcerat in Pen.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )