Libnet.ro
UNICEF

12:01

CATALIN PREDOIU: ,,Abrogarea masurilor curent nu trebuie sa fie un capat de drum, ci un inceput de drum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CATALIN PREDOIU: ,,Abrogarea masurilor curent nu trebuie sa fie un capat de drum, ci un inceput de drum

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, afirma ca abrogarea recursului compensatoriu nu trebuie sa fie un capat de drum, ci un inceput de drum, un inceput de proiect de imbunatatire radicala a conditiilor din penitenciare, a organizarii serviciului de probatiune. CEDO protejeaza drepturile persoanelor aflate in detentie, dar jurisprudenta sa stabileste si obligatia statelor de a-si proteja cetatenii de infractiuni, de a lua masuri pentru siguranta lor efectiva, arata Predoiu, conform News,ro. continuă pe Ziarul Bursa

CATALIN PREDOIU: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca institutia pe care o reprezinta nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

Catalin Predoiu: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu. Legea este defectuoasa

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca MJ nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

Catalin Predoiu, despre abrogarea recursului compensatoriu: Legea este defectuoasa. Voi explica la CEDO

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca MJ nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge.

Scandal politic pe recursul compensatoriu. Catalin Predoiu: Sustinem abrogarea legii!

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca sustine abrogarea legii recursului compensatoriu, asta dupa ce luni anunta ca legeatrebuie inlocuita, insa reticenta sa a fost legata de o.

Recursul compensatoriu. Ministrul Catalin Predoiu anunta o noua lege

Recursul compensatoriu va fi inlocuit. Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat luni ca legea recursului compensatoriu trebuie inlocuita, insa reticenta sa a fost legata de o ordonanta de urgenta,.

Catalin Predoiu, explicatii dupa ce a fost surprins discutand cu Florin Iordache pe holurile Parlamentului

Ministrul JustitieiCatalin Predoiua fost surprins pe holurile Parlamentului cand discuta cu Florin Iordache, fostul presedintele al Comisiei de modificare a Legilor Justitiei. Predoiu arata ca i-a.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )