Libnet.ro
UNICEF

20:47

DACIAN CIOLOS: Decizia de a ma implica in politica a reprezentat un risc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DACIAN CIOLOS: Decizia de a ma implica in politica a reprezentat un risc

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat astazi, la Botosani, ca decizia de a se implica in mod direct in politica, prin crearea formatiunii pe care o conduce acum, a reprezentat un risc foarte mare pentru el si familia sa. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea, dupa ce Dacian Ciolos i-a cerut sa spuna daca a colaborat cu Securitatea: E o tactica securista. Are ceva tupeu baiatul asta. Dacian, nu tine!

O noua disputa intre liderul PSD Liviu Dragnea si liderul PLUS Dacian Ciolos pe tema colaborarii cu serviciile secrete.

Replica lui Dacian Ciolos pentru Dragnea: PSD confunda suveranitatea cu autocratia. Liviule, nu tine!

Liderul PLUS Dacian Ciolos a reactionat la atacul lansat de presedintele PSD Liviu Dragnea in disputa privind colaborarea cu fosta securitate sau cu actualele servicii secrete. El a mai criticat, intr-o emisiune la Digi24, lipsa de credibilitate si nivelul mediocru al dezbaterilor publice animate de liderul PSD.

VIDEO Dacian Ciolos ii da replica lui Dragnea: PSD confunda suveranitatea cu autocratia. Liviule, nu tine!

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a reactionat la atacul lansat de liderul PSD Liviu Dragnea in disputa privind colaborarea cu fosta Securitate sau cu actualele servicii secrete. El a criticat, intr-o emisiune la Digi24, si lipsa de credibilitate si nivelul mediocru al dezbaterilor publice animate de liderul PSD.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, atac la adresa lui Dacian Ciolos: Are ceva tupeu baiatul asta...

Liviu Dragnea s-a dezlantuit la adresa lui Dacian Ciolos, dupa ce acesta din urma a cerut liderilor PSD sa depuna declaratii ca nu au colaborat cu fosta securitate sau cu alte servicii de.

Precizari ale partidului lui Dacian Ciolos, PLUS: proprietatea privata este de neatins

Partidul condus de Dacian Ciolos, PLUS, a revenit marti cu noi precizari, dupa declaratiile controversate facute recent de Oana Bogdan, afirmand ca proprietatea privata este de neatins.

Dragnea, dupa ce Ciolos i-a cerut declaratie pe proprie raspundere ca nu a colaborat cu Securitatea: Are ceva tupeu baiatul asta... Dacian, nu tine!

Liviu Dragnea il acuza pe Dacian Ciolos ca practica tactici securistice, asta dupa ce liderul PLUS i-a solicitat sa semneze o declaratie pe proprie raspundere ca nu a colaborat cu Securitatea sau cu servicii se.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )