Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dan Barna: Vom contesta la inalta Curte decizia BEC referitoare la Alianta 2020 USR-PLUS (VIDEO)

B1 B1,
Dan Barna: Vom contesta la inalta Curte decizia BEC referitoare la Alianta 2020 USR-PLUS (VIDEO)

Dan Barna a anuntat, in direct pentru B1TV, ca partidul pe care il conduce va contesta la inalta Curte de Casatie si Justitie decizia Biroului Electoral Central prin care se interzice participarea aliantei USR-. continuă pe B1

Dan Barna va ataca la iCCJ decizia BEC cu privire la Alianta 2020 USR-PLUS

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a anuntat ca va ataca la iCCJ decizia Biroului Electoral Central de joi conform careia a fost respinsa cererea de inscriere in competitia electorala a.

BARNA, USR: Vom contesta decizia BEC referitoare la Alianta 2020 USR-PLUS

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a anuntat ca va ataca la iCCJ decizia Biroului Electoral Central de astazi conform careia a fost respinsa cererea de inscriere in competitia electorala a Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare.

UPDATE BEC respinge inscrierea Aliantei USR-PLUS pentru europarlamentare: Vom merge mai departe chiar daca USR si PLUS vor fi nevoite sa candideze separat / Dan Barna: Se incearca sa fim scosi din procesul electoral

Biroul Electoral Central a respins inscrierea Aliantei USR-PLUS pentru europarlamentare, potrivit unui comunicat al Aliantei. Pretextul BEC a fost acela ca Dan Barna si Dacian Ciolos nu ar figura ca presedinti ai USR, respectiv PLUS in Registrul partidelor politice, precizeaza sursa citata.

Tomac: Sesizarea PMP privind neconstitutionalitatea infiintarii BEC, trimisa de inalta Curte la CCR

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, joi, ca inalta Curte a trimis catre CCR sesizarea Partidului Miscarea Populara cu privire la neconstitutionalitatea infiintarii Biroului Electoral Central in.

IULIAN BULAI, DEPUTAT USR: Vom contesta decizia BEC

Deputatul USR Iulian Bulai a anuntat ca decizia Biroului Electoral Central de respingere a cererii de inscriere a Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare va fi contestata.

Tomac: Sesizarea PMP privind neconstitutionalitatea infiintarii BEC, trimisa de inalta Curte la CCR

Eugen Tomac a anuntat, joi, ca iCCJ a trimis la Curtea Constitutionala sesizarea PMP legata de neconstitutionalitatea infiintarii Biroului Electoral Central in perspectiva alegerilor europarlamentare. Acesta spune ca daca CCR admite sesizarea atunci vor fi invalidate toate deciziile actualului BEC, transmite Mediafax.

VIDEO Dacian Ciolos, dupa decizia BEC: A venit momentul sa ne scuturam de dragnism si de pesedism prin vot

Dacian Ciolos, presedintele PLUS, a organizat marti, 7 martie, o conferinta de presa speciala la Timisoara, dupa ce Biroul Electoral Central BEC) a respins cererea de inscriere in competitia electorala a Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare.

Ciolos: Decizia BEC de respingere a Aliantei USR-PLUS e impotriva firii, a bunului-simt si chiar a legii

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, califica decizia Biroului Electoral Central de a respinge inregistrarea aliantei cu USR ca fiind impotriva firii, a bunului-simt si chiar a legii.

Nicusor Dan: Cei care au contestat alegerea lui Dan Barna au cerut o mediere juridica pentru a evita litigiul in instanta, dar au fost refuzati

Nicusor Dan a explicat joi seara pe Facebook ca ca nu este responsabil de modificarile in Registrul partidelor politice in cazul USR si ca cei care au contestat congreul in urma caruia Dan Barna a ajuns presedinte, sunt oameni maturi care si-au exercitat un drept constitutional.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )