Libnet.ro
UNICEF

11:16

DNA cere CSM aviz pentru revocarea procurorului Lucian Onea de la Ploiesti

B1 B1,
DNA cere CSM aviz pentru revocarea procurorului Lucian Onea de la Ploiesti

Calin Nistor, procurorul care conduce interimar DNA, a solicitat avizul din partea Consiliului Superior al Magistraturii in vederea revocarii din functie a procurorului DNA Ploiesti, Lucian Onea, acuzat ca si-a ex. continuă pe B1

DNA cere CSM aviz pentru revocarea procurorului Lucian Onea de la Ploiesti

Marius Nistor, procurorul care conduce interimar DNA, a solicitat avizul din partea Consiliului Superior al Magistraturii in vederea revocarii din functie a procurorului DNA Ploiesti, Lucian Onea, acuzat ca si-a ex.

DNA cere aviz pentru revocarea fostului sef al DNA Ploiesti Lucian Onea si a altor trei procurori

Procurorul sef adjunct al DNA Calin Nistor, care asigura conducerea Directiei, a trimis Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii solicitarea avizului de revocare din functie a fostului sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, suspendat din functie in urma declansarii urmaririi penale impotriva sa. De asemenea, au fost trimise cereri de incetare a activitatii pentru alti trei procurori de la acelasi serviciu teritorial.

Conducerea DNA cere revocarea a patru procurori de la DNA Ploiesti, printre care si seful biroului teritorial, Lucian Onea

Conducerea Directiei Nationale Anticoruptie cere Consiliului Superior al Magistraturii revocarea din functie a procurorului Lucian Onea, si de incetare a activitatii pentru procurorii Giluela Deaconu, Virgiliu Savu si Elena Raileanu, toti din cadrul biroului teritorial DNA Ploiesti.

DNA cere revocarea sefului DNA Ploiesti

Conducerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a transmis, astazi, Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) solicitarea avizului de revocare din functia de procuror la DNA Ploiesti a lui Lucian Gabriel Onea.

KLAUS IOHANNIS NU MAI REPETA GRESEALA DIN CAZUL KOVESI Revocarea procurorului general, respinsa pe motive de ilegalitate

Klaus Iohannis are dreptul sa refuze revocarea, pe ilegalitate, conform motivarii data de CCR deciziei 358/2018.

TONI GREBLA: Presedintele trebuie sa solutioneze imediat revocarea procurorului general

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a declarat, ieri, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa solutioneze imediat solicitarea ministrului Justitiei de revocare a procurorului general Augustin Lazar.

UPDATE Ministerul Apararii a trimis Presedintiei o plngere prelabila n care se cere anularea decretului pentru seful Statului Major

Ministerul Apararii Nationale MApN) a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca a depus o plangere prealabila la Administratia Prezidentiala, prin care solicita revocarea decretului privind prelungirea mandatului sefului Statului Major al Apararii. Institutia sustine ca pentru prelungirea mandatului sefului Statului Major ar fi trebuit sa fie parcursa aceeasi procedura ca si in cazul numirii, mai exact la propunerea ministrului Apararii si cu avizul prim-ministrului. in acest caz, nu exista nici propunerea ministerului, nici avizul premierului.

DNA cere 15 ani de nchisoare pentru Radu Mazare n dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Un procuror DNA a cerut luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, condamnarea fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare la o pedeapsa orientata spre maxim pentru infractiunile comise, respectiv 15 ani de inchisoare, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Constanta, Mamaia, plaja si faleza.

DNA cere 15 ani de inchisoare pentru Radu Mazare, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Un procuror DNA a cerut luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, condamnarea fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare la o pedeapsa orientata spre maxim pentru infractiunile comise, respectiv.

DNA cere 15 ani de inchisoare cu executare pentru Radu Mazare in dosarul retrocedarilor ilegale de pe litoral

Procurorul DNA a cerut, luni, la ultimul termen din procesul lui Radu Mazare aflat pe rolul Curtii Supreme o pedeapsa cu inchisoarea pentru fostul primar al Constantei, orientata spre maximul de 15 ani. DNA a cerut inchisoare cu executare si pentru Nicusor Constantinescu, inculpat in acelasi dosar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.227 seconds )