Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, atac la Gabriela Firea: E o marioneta, care nu are nicio calitate pentru a conduce Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, atac la Gabriela Firea: E o marioneta, care nu are nicio calitate pentru a conduce Primaria Capitalei

Ludovic Orban a atacat-o dur pe Gabriela Firea, spunand ca este o marioneta, care nu are nicio calitate pentru a conduce Primaria Capitalei. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, atac fara precedent la CCR: Constatam un partizanat in favoarea PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat mai multe atacuri la adresa Curtii Constitutionale, liderul liberal acuzandu-i pe judecatorii constitutionali de partizanat in favoarea PSD.

Orban, atac dur la cei care boicoteaza sedinta: Absenta echivaleaza cu un refuz de indeplinire a obligatiilor

Premierul desemnat Ludovic Orban a lansat un atac dur, luni, la parlamentari, ca acestia sa respecte Constitutia si sa mearga la sedinta de investire a cabinetului Orban II.

Orban, atac dur la cei care boicoteaza sedinta: incalca Constitutia, absenta echivaleaza cu un refuz de indeplinire a obligatiilor

Premierul desemnat Ludovic Orban a lansat un atac dur, luni, la parlamentari, ca acestia sa respecte Constitutia si sa mearga la sedinta de investire a cabinetului Orban II.

Prima reactie a lui Ludovic Orban dupa ce CCR a decis ca desemnarea sa ca premier e neconstitutionala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a subliniat ca nu e nicio lovitura pentru el faptul ca CCR a decis ca a doua sa desemnare a fost una neconstitutionala.

Traian Basescu renunta la Primaria Capitalei. Planul prin care vrea sa o invinga totusi pe Gabriela Firea

La putina vreme dupa ce Ludovic Orban a anuntat sustinerea pentru Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Bucurestiului, Traian Basescu, europarlamentar PMP, a anuntat astazi ca se retrage din cursa. Fostul primar al Bucurestiului e optimist in ce priveste candidatura lui Nicusor Dan la primarie si spune ca mizeaza pe coalizarea tuturor partidelor de Dreapta .

Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari sanse sa o infranga pe Gabriela Firea.

Decizia care ne va costa pe toti. Ce se intampla dupa ce Gabriela Firea a renuntat la Taxa Oxigen

Greanpeace reactioneaza la decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a elimina taxa Oxigen. Reprezentantii organizatiei spun ca, in acest fel, primarul se face direct raspunzator pentru calitatea aerului din Bucuresti si pentru sanatatea populatiei. Cate vieti costa gestul primaritei Greanpeace Romania spune ca eliminarea taxei Oxigen este un act populist si iresponsabil si ca aceasta .

GABRIELA FIREA, DUPA ANUNTUL PNL PRIVIND SUSTINEREA CANDIDATURII LUI NICUSOR DAN: Tara arde si batraneii se piaptana

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat Firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Gabriela Firea renunta la taxa Oxigen. Decizia trebuie validata de Consiliul General

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat marti ca renunta la vinieta Oxigen si la interdictiile de acces in centru dupa ce la sondajul organizat pe Facebook, unde intreba daca bucurestenii sunt de acord cu introducerea vinietei Oxigen, a primit circa 60. 000 de comentarii, peste 90% impotriva introducerii taxei, si circa 2,5 milioane de vizualizari. Pentru ca decizia sa fie implementata, ea trebuie validata de Consiliul General, acolo unde Gabriela Firea are majoritatea. Bucurestenii care au achizitionat deja vinieta isi vor primi banii inapoi.

Gabriela Firea: Exista vreun loc neaglomerat in Bucuresti? Spuneti-mi, ca-mi fac casa acolo

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus joi ca tot Bucurestiul este aglomerat, implicit si zona cladirii in care au fost izolati suspectii de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )