Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ludovic Orban: PNL declara razboi total Guvernului. Fondul Suveran de Investitii, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie pana astazi

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: PNL declara razboi total Guvernului. Fondul Suveran de Investitii, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie pana astazi

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca formatiunea pe care o conduce va declara razboi total impotriva proiectului de infiintare a Fondului Suveran de Investitii si sustine ca acest fond e o pusculita cu bani pentru PSD si ALDE. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban a facut anuntul: Cand vor prezenta liberalii LISTA pentru alegerile europarlamentare(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca liberalii vor vora joi lista pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Vom audia candidatii care s-au.

LUDOVIC ORBAN: Dragnea si Tariceanu distrug economia Romaniei

Liderul PNL Ludovic Orban sustine ca alianta PSD- ALDE actioneaza parca dupa un plan elaborat de inamici ai Romaniei cu scopul de a pune pe butuci economia Romaniei. Orban afirma ca infiintarea Fondului Suveran de Investitii si Dezvoltare este o megaescrocherie prin care se urmareste punerea sub control politic a celor mai profitable companii.

Ludovic Orban: Lumea s-a saturat de Tudorel Toader. Guvernul nu poate sa dea ordonanta privind amnistia si gratierea (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Executivul Dancila nu va adopta o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea, cel putin in.

Ludovic Orban critica `ordonanta lacomiei`: Este o aberatie de la cap la coada, o OUG a prostiei si a habarnismului guvernamental (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat dur Ordonanta de Urgenta 114, cunoscuta drept ordonanta lacomiei, precizand ca aceasta va avea consecinte greu de reparat. Este ordonanta prostiei si a.

Orban: PNL va uza de toate armele din dotare pentru a impiedica constituirea Fondului Suveran de Investitii si Dezvoltare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, scrie duminica, pe pagina sa de Facebook, ca Guvernele PSD-ALDE actioneaza parca dupa un plan elaborat de inamici ai Romaniei cu scopul de a pune pe butuci economia tarii si adauga ca PNL va uza.

INEVITABILUL S-A PRODUS! Ludovic Orban: Comisia Europeana a anuntat ca Romania pierde fonduri UE din cauza OUG 114

INEVITBILUL S-A PRODUS, avertizeaza presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta afirma ca oficialii de la Bruxelles au avertizat Romania ca va pierde din fondurile europene din cauza OUG 114. Dupa ce a.

Ludovic Orban: Dragnea si Tariceanu distrug economia Romaniei. Fondul Suveran, o mega escrocherie pentru punerea sub control politic al celor mai profitabile companii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, lanseaza un atac dur la adresa liderilor coalitie pentru masurile luate in economie care au produs efecte negative si risca sa arunce Romania in haos.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )