Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban anunta modificarea Codului Penal: inchisoare pentru falsul in declaratii privitor la epidemia de coronavirus Omisiunea de a da date - Noua infractiune (VIDEO)

B1 B1,
Orban anunta modificarea Codului Penal: inchisoare pentru falsul in declaratii privitor la epidemia de coronavirus Omisiunea de a da date - Noua infractiune (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul pe care il conduce a luat decizia modificarii Codului Penal, in sensul cresterii pedepselor pentru cei care nu respecta indicatiile autoritatilor, in contextul pandemiei de. continuă pe B1

VIDEO Orban, dupa sedinta maraton: inasprim pedepsele pentru falsul in declaratii si zadarnicirea combaterii bolilor. Ce noua infractiune e introdusa

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi dimineata, faptul ca in sedinta-maraton a Guvernului a fost luata decizia modificarii Codului Penal in sensul inaspririi pedepselor pentru falsul in declaratii si zadarnicirea combaterii bolilor. De asemenea, o noua infractiune a fost introdusa in Codul penal: omisiunea de a da date in cadrul anchetei epidemiologice.

VIDEO Coronavirus in Romania: Orban: Am decis majorarea pedepselor pentru falsul in declaratii Dosar penal pentru cine nu respecta carantina O noua infractiune: omiterea de date in ancheta epidemiologica

Premierul Ludovic Orban a anutat joi adoptarea unei ordonante de urgenta de modificare a Codului Penal in sensul inaspririi pedepselor pentru falsul in declaratii si nerespectarea carantinei. Fara a da detalii concrete legate de majorarea pedepselor, Orban a mai spus ca OUG vizeaza si introducerea unei noi infractiuni care ar viza omiterea de date in cadrul anchetei epidemiologice. Guvernul a mai adoptat o serie de masuri privind impactul epidemiei coronavirus asupra companiilor, printre acestea figurand suportarea a 75% din plata somajului tehnic.

Orban: Pedepse majorate pentru falsul in declaratii si zadarnicirea combaterii raspandirii epidemiei

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, joi, majorarea pedepselor pentru infractiunea de zadarnicire.

Orban anunta principalele masuri adoptate in sedinta de guvern de ieri

Premierul Ludovic Orban anunta, in aceasta dimineata, principalele masuri adoptate in sedinta de guvern care s-a incheiat azi-noapte la ora 03:00, printre acestea numarandu-se plata somajului tehnic in valoare de 75% din salariul brut al angajatului, dar nu mai mult de 75% din salariul mediu brut; majorarea plafonului la creditele pentru IMM la cinci miliarde de lei si rambursarea TVA pana in limita sumei de 9 miliarde pentru a asigura fluxul de capital.

O asociatie a procurorilor cere inasprirea pedepselor in criza covid-19: De la 2 la 7 ani de inchisoare pentru infectarea unei persoane prin nerespectarea carantinei

Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor AMASP) cere inasprirea pedepselor pentru persoanele care nu respecta izolarea la domiciliu sau carantina, cu pana la 7 ani de inchisoare pentru cazurile in care se ajunge la infectarea unei persoane prin nerespectarea regulilor.

Orban anunta ca vor fi luate masuri care sa permita dezvoltarea companiilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Executivul va sustine plata somajului tehnic de la buget, adaugand ca vor fi luate masuri care sa permita dezvoltarea companiilor pentru a crea raspuns potrivit la diversele cereri de pe piata.

Orban anunta ca Guvernul va adopta un prim set de masuri pentru sustinerea companiilor

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, consultari cu reprezentantii organizatiilor sindicale si patronale din cadrul Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, asupra masurilor economice si sociale necesare pentru reducerea efectelor COVID-19, discutiile vizand solutiile necesare pentru pastrarea locurilor de munca si mentinerea viabilitatii activitatilor din cat mai multe sectoare economice.

Se cer pedepse mai mari in Romania, in plina pandemie de coronavirus: 7 ani de inchisoare pentru fuga din izolare

O asociatie a procurorilor vine cu o solicitare surprinzatoare pentru Guvern. Anchetatorii cer sa fie crescute pedepsele pentru romanii care pleaca din izolare. Acestia ar putea fi pedepsiti chiar si cu 7 ani de inchisoare.

Lege neobisnuita in Bulgaria - inchisoare pentru cei care provoaca panica si pedepse pentru medici -proiect

Timp de cinci ani poate sta in inchisoare oricine disemineaza informatii false despre coronavirus, sanctiuni severe se vor aplica si pentru medicii care nu ajuta in cazuri de epidemie, va exista posibilitatea ca angajatorii sa acorde concedii platite si neplatite angajatilor si fara consimtamantul celor din urma, potrivit proiectului de lege al partidului de guvernamant de la Sofia, informeaza Sega.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )