Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele PPE: Klaus Iohannis, un luptator neobosit pentrustat de drept si combaterea coruptiei, va conduce excelent presedintia Consiliului UE

Adevărul Adevărul,
Presedintele PPE: Klaus Iohannis, un luptator neobosit pentrustat de drept si combaterea coruptiei, va conduce excelent presedintia Consiliului UE

Presedintele Partidului Popularilor Europeni PPE), Joseph Daul, afirma ca presedintele Klaus Iohannis, care este un luptator neobosit pentrustat de drept si combaterea coruptiei, va conduce excelent presedintia rotativa a Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Liderul PPE: Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia Consiliului Uniunii Europene

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, spune ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Daul a transmis un mesaj in care anunta ca Romania preia astazi presedintia UE, fara a face vreo referire la Guvern, cel care va gestiona acest mandat.

Mesajul de ANUL NOU al presedintelui Klaus Iohannis: Sa construim urmatorul secol de existenta a Romaniei cu atasament ferm fata de valorile statului de drept (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Anului Nou in care a facut referire la doua teme importante pentru Romania, atasamentul fata de valorile statului de drept si preluarea.

Presedintele Klaus Iohannis refuza sa isi indeplineasca obligatiile constitutionale. Sugestia unui avocat

Avocatul Toni Neacsu sugereaza ca presedintele Klaus Iohannis ar putea fi inlocuit temporar cu un presedinte interimar, deoarece refuza sa isi indeplineasca obligatiile constitutionale si da exemplul.

Ipoteza-soc in cazul lui Klaus Iohannis. Ce plan are presedintele

Dupa actiunile presedintelui Klaus Iohannis din ultima vreme, liderii PSD cred ca seful statului isi doreste cu ardoare suspendarea pentru a-si putea ataca coalitia de guvernare fara a fi limitat de.

Este Klaus Iohannis vinovat de inalta tradare? Raspunsul lui Tudorel Toader

Ministrul justitiei, Tudorel Toader a declarat, marti, la Antena 3, ca nu a vazut draftul legat de presupusa acuzatie de inalta tradare comisa de presedintele Klaus Iohannis si ca, pana in acest moment, nu.

Tudorel Toader, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Tudorel Toader afirma ca presedintele Klaus Iohannis este mai prost consiliat decat fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Stire in curs de.

Astrologul Mariana Cojocaru, previziuni teribile despre banii lui Klaus Iohannis in 2019

Astrologul Mariana Cojocarul afirma ca in 2019 presedintele Klaus Iohannis va avea ceva probleme cu banii. Aspect pozitiv la inceput de an este trigonul Soare - Lilith in Varsator, vizibil in prima parte a l.

Klaus Iohannis, singur pe schiuri de Revelion

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins singur pe schiuri de Revelion. Seful statului s-a lasat fotografiat alaturi de turistii veniti sa petreaca noaptea dintre ani in zona Sibiului. Nu este pentru.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj cu ocazia Anului Nou, in care indeamna romanii sa valorifice oportunitatea detinerii presedintiei Consiliului UE de la 1 ianuarie 2019 pentru a dovedi ca Romania este implicata, cu seriozitate,.

Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: Sa construim urmatorul secol de existenta cu mult curaj si implicare civica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj video. El ii indeamna pe romani sa construiasca urmatorul secol de existenta al Romaniei cu mult curaj, implicare civica si angajament ferm fata de va.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )