Libnet.ro
UNICEF

20:32

Primaria Sectorului 3 nu mai are bani de salarii. Robert Negoita ataca PSD: Proiectul de buget trebuia prezentat inca din octombrie anul trecut

Adevărul Adevărul,
Primaria Sectorului 3 nu mai are bani de salarii. Robert Negoita ataca PSD: Proiectul de buget trebuia prezentat inca din octombrie anul trecut

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a nuntat luni ca Primaria pe care o conduce a ramas fara bani sa plateasca salariile din cauza ca bugetul pe anul in curs nu este inca in vigoare. continuă pe Adevărul

Negoita nu mai are bani pentru fosta cumnata! Primarul Sectorului 3 se plange ca a ramas fara buget pentru salarii

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a avertizat ca Primaria pe care o conduce nu mai are bani de salarii, pentru ca inca nu a intrat in vigoare Legea bugetului de stat pe anul in curs. El sustine ca parte.

Robert Negoita: Din cauza faptului ca bugetul nu este in vigoare, activitatea Primariei sector 3 este grav afectata

Primaria sectorului 3 nu are bani de salarii, din cauza faptului ca bugetul de stat pe 2019 nu a intrat in vigoare, a spus luni primarul Robert Negoita. intrebat cum este afectata administratia locala de.

Robert Negoita: Nu avem bani de salarii, este foarte grav. Discutia pe buget trebuia sa fie in octombrie, nu acum

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat lunii, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca neadoptarea bugetului pe 2019 produce grave prejudicii in institutia pe care o conduce, nemaifiind bani de salarii, dar ca vina este impartita, pentru ca discutiile despre buget ar fi trebuit sa fie in toamna anului trecut, nu acum.

ROBERT NEGOITA: Mihai Tudose nu trebuia schimbat din functia de premier

Mihai Tudose nu trebuia schimbat din functia de premier, a afirmat, astazi, vicepresedintele PSD Robert Negoita, primar al sectorului 3.

Robert Negoita: Ministerul Justitiei se misca greu. Evident, ministrul este responsabil de ce se intampla

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a facut o serie de afirmatii, inaintea sedintei Biroului Permanent National al PSD, legate de Tudorel Toader. Acesta l-a criticat pe ministrul Justitiei, spunand ca se mi.

Robert Negoita: Mihai Tudose nu trebuia schimbat din functia de premier

Mihai Tudose nu trebuia schimbat din functia de premier, a afirmat luni vicepresedintele PSD Robert Negoita, primar al sectorului 3, inaintea sedintei Biroului Permanent National al.

Un doctor din California si-a anuntat pacientul ca mai are de trait doar cateva zile printr-un mesaj video pe un robot

Un doctor din California si-a anuntat unul dintre pacienti ca mai are de trait doar cateva zile folosind un robot cu un ecran video, relateaza BBC News.

Un doctor din California si-a anuntat pacientul ca mai are de trait doar cateva zile printr-un mesaj video

Un doctor din California si-a anuntat unul dintre pacienti ca mai are de trait doar cateva zile folosind un robot cu un ecran video, relateaza BBC News.

Administratia Trump vrea mai multi bani de la tarile care gazduiesc militari americani

Administratia Donald Trump vrea ca Germania, Japonia, si, intr-un final, si celelalte tari care gazduiesc trupe americane sa plateasca cu 50 la suta mai mult decat pana acum pentru privilegiul de a-i gazdui, potrivit unor oficiali, relateaza Bloomberg.

DAN BARNA: Dragnea nu mai are majoritate in Camera Deputatilor

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, astazi, ca lipsa sesiunii de vot final la Camera Deputatilor este legata de faptul ca nu ar mai exista o majoritate a PSD in acest for legislativ.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )