Libnet.ro
UNICEF

17:00

Robert Negoita, despre rezultatul alegerilor: Nu impartasesc aceasta stare de uimire. Un anumit mod ticalos de a conduce nu trebuie incurajat (VIDEO)

B1 B1,
Robert Negoita, despre rezultatul alegerilor: Nu impartasesc aceasta stare de uimire. Un anumit mod ticalos de a conduce nu trebuie incurajat (VIDEO)

Social-democratul Robert Negoita, primarul sectorului 3 al Capitalei, a scris luni pe Facebook, ca nu este surprins de rezultatele de la alegerile europarlamentare, precizand ca prin votul de duminica un anumit. continuă pe B1

Robert Negoita, despre rezultatul alegerilor: Nu impartasesc aceasta stare de uimire. Un anumit mod ticalos de a conduce nu trebuie incurajat

Social-democratul Robert Negoita, primarul sectorului 3 al Capitalei, a scris luni pe Facebook, ca nu este surprins de rezultatele de la alegerile europarlamentare, precizand ca prin votul de duminica un anumit.

Robert Negoita, despre esecul PSD in alegeri: O surpriza placuta / Un anumit mod ticalos de a conduce nu trebuie incurajat, ci sanctionat

Primarul PSD al Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, unul dintre contestatarii liderului PSD, Liviu Dragnea, spune ca esecul PSD in alagerile de duminica este o surpriza placuta, pentru ca un anumit mod ticalos de a conduce nu a trebuit si nu trebuie incurajat, ci, dimpotriva, sanctionat, ceea ce s-a si intamplat.

Robert Negoita, atac dur la adresa Guvernului: Liviu Dragnea s-a inconjurat de nulitati

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a transmis un mesaj dur dupa esecul inregistrat de PSD la alegerile europarlamentare, la Antena 3. Pe mine nu ma surprinde deloc, ba dimpotriva imi confirma astepta.

Robert Negoita, atac dur in directia lui Liviu Dragnea: Un anumit mod ticalos de a conduce nu trebuie incurajat, ci sanctionat!

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a transmis un mesaj dur dupa esecul inregistrat de PSD la alegerile europarlamentare. Am vazut pe anumite posturi de televiziune si prin presa, ca exista o oarecare uimire.

Dragnea vorbeste despre rezultatul zdrobitor al PSD. Aveti bagajele facute?

Liviu Dragnea, presedinte PSD, a venit cu primele reactii dupa alegeri. El a vorbit putin si despre un potential candidat la presedintie. Aveti bagajele facute?, a fost intrebarea unei jurnaliste la conferinta. Liviu Dragnea a fost suparat la maximum. E un spectacol prost. Foarte prost. N-am niciun bagaj facut, a spus acesta. Ce a declarat [] .

Digi 24: Reactia lui C. T. Popescu la rezultatul alegerilor: Romanii au infipt tarusul in strigoiul lui Nicolae Ceausescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre prezenta masiva a romanilor la alegerile europarlamentare si la referendum.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Lia Olguta Vasilescu: Rezultatul alegerilor e neasteptat. Dar era de asteptat ca Iohannis sa ceara demisia Guvernului

Vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu, a marturisit ca rezultatul exit-poll al alegerilor europarlamentare a luat-o prin surprindere, dar nu si solicitarea lui Klaus Iohannis ca G.

Magda Vasiliu, dupa rezultatul alegerilor: E naucitor si frustrant. Nu ma pot bucura deloc

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu a marturisit ca nu se poate bucura deloc de rezultatele alegerilor din 26 mai, fiind de parere ca PSD a obtinut un scor bun cu un minim de efort, ceea ce este naucitor si frustrant.

Iohannis despre rezultatul la referendum: Romanii au dat o lectie populismului; Ma bucur ca si electoratul PSD a inteles si a votat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat luni ca prin votul afisat la referendum, romanii au dat o lectie dura populismuluisi ca rezultatul arata ca democratia s-a maturizat. Totodata, seful statului a afirmat ca este inadmisibila bataia de joc a autoritatilor privind romanii din diaspora si a cerut sa fie luate masuri.

Tariceanu, despre rezultatul sub prag anuntat la inchiderea urnelor: E doar o estimare. Sigur ca prezenta asta record ne diminueaza ponderea

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus duminica seara, la inchiderea urnelor, ca rezultatul pe care formatiunea sa l-ar fi obtinut conform exit-poll-ului - de 4,9% - este doar o estimare si s-a declarat convins ca voturile pe care partidul sau a scontat se vor realiza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )