Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj: PSD, sub 20%. Klaus Iohannis este favorit la prezidentiale

B1 B1,
Sondaj: PSD, sub 20%. Klaus Iohannis este favorit la prezidentiale

PSD a scazut sub 20% din intentiile de vot, arata un sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM. Acelasi sondaj mai arata ca Iohannis conduce detasat in cursa pentru alegerile prezidentiale, iar Dragnea nu pare. continuă pe B1

Klaus Iohannis ataca la CCR proiectul de lege care le da puteri sporite politistilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si.

Klaus Iohannis ataca la CCR legea care le permite politistilor sa foloseasca dispozitive cu electrosocuri

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis, luni, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei.

SONDAJ: Sunteti de acord cu suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis?

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca refuza numirile in functii ale Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici in Guvern, dar si revocarea din functie a procurorului general al Romaniei, Augustin.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava

Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava, iar PSD, care a guvernat in tot acest timp, a avut toate conditiile pentru a prezenta proiectul pana in 15 noiembrie, asa cum predeve legea, a spus, vineri, presedintele Klaus Iohannis.

PSD: Klaus Iohannis a intrat intr-o complicitate de natura penala cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar

PSD reactioneaza extrem de dur dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functia de procuror general a lui Augustin.

PSD, reactie dura dupa refuzul lui Klaus Iohannis

PSD condamna public decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de ministri pentru ministerul Dezvoltarii regionale si cel al Transporturilor, actiune prin care incearca blocarea activitatii.

Klaus Iohannis face declaratii la ora 12.00. Un nou episod din razboiul cu PSD

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Seful statului va explica de ce i-a refuzat pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii, sustin surse politice pentru Adevarul.

Liviu Plesoianu, atac la Klaus Iohannis: Asta as fi facut fara sa clipesc

Deputatul PSD Liviu Plesoianu reitereaza sambata seara ideea suspendarii din functie a lui Klaus Iohannis, precizand ca acest lucru trebuia facut inca din decembrie 2016. A nu-l suspenda pe Insul.

Mircea Draghici reactioneaza dupa ce a fost respins de Klaus Iohannis: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie

Deputatul PSD Mircea Draghici, refuzat de Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor, ii transmite sefului statului ce s-ar fi intamplat daca era numit in Guvern: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie!.

Codrin Stefanescu, atac la Klaus Iohannis: Blocheaza o natiune intreaga

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind vacantarea celor doua posturi de ministru - cel al Transporturilor si cel al Dezvoltarii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )