Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sustinere surprinzatoare pentru Florin Citu

Antena3 Antena3,
Sustinere surprinzatoare pentru Florin Citu

Presedintele organizatiei judetene ALDE Galati, Cristian Dima, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca filiala pe care o conduce va propune conducerii centrale a partidului ca parlamentarii ALDE sa voteze pentru investirea Guvernului Citu. continuă pe Antena3

Numire surpriza la Ministerul de Finante. Pe cine a ales Florin Citu sa se ocupe de banii romanilor

Klaus Iohannis a facut mutarea catre fostul Ministru al Finantelor, Florin Citu desemnandu-l ca premier. Klaus Iohannis a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu pentru functia de premier, la numai cateva minute dupa anuntul facut, miercuri seara, la Cotroceni. Numire surpriza la Ministerul de Finante Vom depune astazi in Parlament lista Cabinetului .

FLORIN CITU: Pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro

Ministrul Finantelor Florin Citu, premier desemnat, a anunat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro. Solicitat sa explice semnificatia acestui fapt, Citu a afirmat: Daca impumutam un leu, trebuie sa restituim 90 de bani.

Cum va arata guvernul PNL condus de Florin Citu. Ce ministri raman si care sunt numele noi

Inca in plina criza politica si dupa ce PSD a avut castig de cauza la CCR cu privire la desemnarea, pentru a doua oara, a lui Ludovic Orban ca premier, Klaus Iohannis a facut mutarea catre fostul Ministru al Finantelor, Florin Citu desemnandu-l ca premier. Klaus Iohannis a semnat decretul prin care il desemneaza pe .

Ce avere are Florin Citu, premierul propus de Klaus Iohannis. Cati bani are in conturi

Florin Citu, noul premier propus de Klaus Iohannis, nu are mare vechime in PNL, dar are trei terenuri, un apartament de 130 mp si 350. 000 de lei in cont. Ce avere are Florin Citu, premierul propus de Klaus Iohannis? Florin-Vasile Citu este senator roman, ales in anul 2016. Pe 4 noiembrie 2019 a preluat de .

Florin Citu este noul premier desemnat. Cum a reactionat Victor Ponta

Florin Citu este noul premier desemnat. Victor Ponta a declarat, la Antena 3, ca Pro Romania nu il va vota pe Florin Citu pentru functia de premier.

Cine este Lucian Heius, un deputat crescator de oi propus sa ii ia locul lui Florin Citu la Finante

Lucian Heius a fost propus pentru functia de ministru al Finantelor in locul lui Florin Citu, desemnat premier. El este singurul nume nou din Guvern. Heius este deputat, fost sef al Fiscului in regiunea Timisoara si crescator de oi.

Florin Citu: Lucian Heius, propus pentru Ministerul Finantelor. Astazi depunem lista Guvernului la Parlament

Premierul desemnat Florin Citu a anuntat, vineri, ca deputatul PNL Lucian Heius este propunerea PNL pentru Ministerul Finantelor, lista cu membrii Cabinetului si programul de guvernare urmand sa fie astazi depusa la Parlament.

Lucian Ovidiu Heius ar putea fi propunerea lui Florin Citu la Ministerul Finantelor

Deputatul PNL Lucian Ovidiu Heius ar putea fi propunerea liberalilor pentru functia de ministru de Finante, dupa desemnarea lui Florin Citu in fruntea Guvernului.

VIDEO Florin Citu: Ne-am imprumutat pentru prima oara cu dobanzi negative in euro, o performanta istorica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi ca Romania a reusit pentru prima oara sa se imprumute in euro la dobanzi negative, o performanta istorica.

Gabriela Firea, banc dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier

Gabriela Fireaa ironizat decizia presedintelui de a-l desemna pe Florin Citu pentru postul de premier, printr-un banc postat pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )