Libnet.ro
UNICEF

17:15

Victor Ponta neaga existenta unei intelegeri cu PSD sau PNL

Antena3 Antena3,
Victor Ponta neaga existenta unei intelegeri cu PSD sau PNL

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a precizat miercuri ca grupul parlamentar Pro Europa s-a constituit in baza deciziei Curtii Constitutionale si ca formatiunea pe care o conduce nu a facut nicio. continuă pe Antena3

De ce o refuza Victor Ponta pe Gabriela Firea. Reactia fostului lider PSD

Victor Ponta a refuzat oferta Gabrielei Firea de a se intoarce in PSD. Liderul Pro Romania a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care explica de ce nu accepta sa revina in partidul pe care l-a condus intre februarie 2010 si iulie 2015. Victor Ponta o refuza pe Gabriela Firea Ah [] .

Victor Ponta, un nou atac la Dragnea. Ce a spus fostul presedinte PSD

Victor Ponta, candidatul Pro Romania la aceste alegeri europarlamentare, a vorbit despre ce a insemnat prezenta mare la vot. Partidul Pro Romania a inregistrat un scor de 5,7%, astfel ca a reusit pragul si Victor Ponta poate ajunge la Bruxelles. Victor Ponta a spus, dupa ce au fost comunicate primele estimari oficiale, ca mesajul e [] .

Victor Ponta, dupa ce Firea i-a rechemat in PSD pe social-democratii trecuti la Pro Romania: Chiar nu suntem de vanzare, ca altii

Victor Ponta a reactionat rapid dupa ce Gabriela Firea i-a rechemat in partid pe fostii sai colegi din PSD care au trecut la Pro Romania, mesajul lui Ponta fiind: Chiar nu suntem de vanzare, ca altii. El mai spune ca, vazand ceea ce fac acum unii lideri PSD, revede scenele de la si dupa CPEX al PCR din 1989.

Victor Ponta refuza oferta Gabrielei Firea pentru revenirea in PSD. Nu ne facem frati cu hoti si incompetenti pentru un pic de ciolan

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a refuzat oferta Gabrielei Firea de a se intoarce in PSD. Fostul premier a punctat faptul ca nu vin pentru un pic de ciolan.

Radu Tudor: Fara PRO Romania si fara Victor Ponta, eu cred ca PSD nu poate renaste

Radu Tudor e de parere ca fara Victor Ponta si PRO Romania, partidul pe care il conduce, PSD nu poate renaste. Multi viteji se arata dupa ce a intrat Liviu Dragnea la inchisoare. Eu am inteles.

Victor Ponta continua atacurile asupra lui Dragnea si dupa europarlamentare: A ingropat PSD si ALDE; noi o sa pornim reconstrutia pe zona de centru-stanga

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat la finalul alegerilor europarlamentare ca electoratul roman a trimis un mesaj foarte clar pentru PSD si ca atat timp cat Liviu Dragnea va ramana la conducerea partidului, acesta va ingropa atat PSD cat si ALDE.

Victor Ponta, precizari despre sprijinirea PSD-istului Marian Ciolacu la sefia Camerei Deputatilor: NU am facut nicio intelegere!

Victor Ponta a comentat, miercuri, numirea la sefia Camerei Deputatilor a social-democratuluiMarian Ciolacu, mentionand ca membrii Pro Romania nu au votat nici cu PSD , nici cu PNL si ca nu va exista nicio.

Victor Ponta, precizari despre sprijinirea PSD-istului Marcel Ciolacu la sefia Camerei Deputatilor: NU am facut nicio intelegere!

Victor Ponta a comentat, miercuri, numirea la sefia Camerei Deputatilor a social-democratului Marcel Ciolacu, mentionand ca membrii Pro Romania nu au votat nici cu PSD , nici cu PNL si ca nu va exista.

Victor Ponta, raspuns la invitatia Gabrielei Firea ca fostii pesedisti sa revina in PSD: Nu! Eu am fost intre acesti indivizi si am facut aproape tot ce faceau si ei!

Victor Ponta ii raspunde Gabrielei Firea, cea care i-a invitat pe fostii pesedisti plecati la Pro Romania sa se intoarca in randul social-democratilor. Ah - nici nu va inchipiuiti ce bine ne simtim cand.

Victor Ponta, mesaj pentru PNL si USR, dupa votul de la Camera: Iesirile isterice nu ajuta la nimic / Daca vreti sa rupem majoritatea asta trebuie sa venim cu alternative serioase

Victor Ponta afirma ca deputatii Pro Romania nu au votat nici cu Ciolacu, nici cu Turcan, la votul pentru alegerea presedintelui Camerei Deputatilor, unde propunerea PSD a obtinut 172 de voturi iar cea a liberalilor doar 100.

ştiri din Politica

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )