Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta: Pro Romania va sustine o motiune de cenzura impotriva Guvernului, dar NU intram la guvernare (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Pro Romania va sustine o motiune de cenzura impotriva Guvernului, dar NU intram la guvernare (VIDEO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri, in cadrul emisiunii Se intampla acum! de pe B1 TV, ca formatiunea politica pe care o conduce va sprijini motiunea de cenzura impotriva. continuă pe B1

Victor Ponta: Daca vine multa lume la vot, o sa castige Romania

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat duminica, dupa ce a votat la o sectie organizata la Scoala Maria Rosetti din Capitala, ca o sa castige Romania, daca se prezinta multi alegatori la urne.

Ponta explica de ce romanii trebuie sa voteze: Cand vezi ca cineva te trage cu masina in prapastie, faci ceva, nu te duci sa te sinucizi

Victor Ponta a declarat ca se bucura de prezenta masiva la urne. Bineinteles ca si liderul Pro Romania a mers la vot si a explicat de ce a facut acest lucru: Am venit la vot pentru ca doar azi orice om .

Victor Ponta anunta ca Pro Romania va vota motiunea de cenzura

Victor Ponta i-a spus lui Rares Bogdan, in direct la Romania TV, ca va vota motiunea de cenzura pe care opozitia o va initia la adresa guvernului. Daca se doreste cu adevarat sa treaca motiunea de.

AUSTRIA: Partidul Libertatii, motiune de cenzura impotriva guvernului

Partidul Libertatii FPO) din Austria va sustine o motiune de cenzura impotriva cancelarului Sebastian Kurz astazi.

VICTOR PONTA: Vom sustine orice proiect privind votul electronic

Parlamentarii PRO Romania vor sustine orice initiativa legislativa privind votul prin corespondenta sau electronic, pentru ca cetatenii romani din diaspora sa nu mai intampine greutati, a anuntat, astazi, presedintele partidului, Victor Ponta.

Victor Ponta, dupa ce Firea i-a rechemat in PSD pe social-democratii trecuti la Pro Romania: Chiar nu suntem de vanzare, ca altii

Victor Ponta a reactionat rapid dupa ce Gabriela Firea i-a rechemat in partid pe fostii sai colegi din PSD care au trecut la Pro Romania, mesajul lui Ponta fiind: Chiar nu suntem de vanzare, ca altii. El mai spune ca, vazand ceea ce fac acum unii lideri PSD, revede scenele de la si dupa CPEX al PCR din 1989.

Radu Tudor: Fara PRO Romania si fara Victor Ponta, eu cred ca PSD nu poate renaste

Radu Tudor e de parere ca fara Victor Ponta si PRO Romania, partidul pe care il conduce, PSD nu poate renaste. Multi viteji se arata dupa ce a intrat Liviu Dragnea la inchisoare. Eu am inteles.

Victor Ponta, un nou atac la Dragnea. Ce a spus fostul presedinte PSD

Victor Ponta, candidatul Pro Romania la aceste alegeri europarlamentare, a vorbit despre ce a insemnat prezenta mare la vot. Partidul Pro Romania a inregistrat un scor de 5,7%, astfel ca a reusit pragul si Victor Ponta poate ajunge la Bruxelles. Victor Ponta a spus, dupa ce au fost comunicate primele estimari oficiale, ca mesajul e [] .

Gabriela Firea, invitatie catre fostii membri PSD care au trecut la Ponta: Daca nu se intorc, sa se stabileasca o alianta PSD-Pro Romania

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat marti o invitatie catre fostii membri ai PSD care au trecut la Pro Romania de a reveni in PSD, ea sustinand ca daca acestia nu se intoarce, ar vedea firesc ca PSD sa stabileasca o alianta cu partidul lui Victor Ponta. Printre ei se afla Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, exclusi din PSD in 2018 dupa ce au semnat o scrisoare prin care cereau demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului.

Victor Ponta neaga existenta unei intelegeri cu PSD sau PNL

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a precizat miercuri ca grupul parlamentar Pro Europa s-a constituit in baza deciziei Curtii Constitutionale si ca formatiunea pe care o conduce nu a facut nicio.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )