Libnet.ro
UNICEF

10:31

Comisia Iordache a VOTAT: iNCHISOARE pentru functionarii care se refera la o persoana ca si cum ar fi vinovata, desi nu a fost condamnata definitiv

B1 B1,
Comisia Iordache a VOTAT: iNCHISOARE pentru functionarii care se refera la o persoana ca si cum ar fi vinovata, desi nu a fost condamnata definitiv

Comisia speciala pentru Legile Justitiei, condusa de social-democratul Florin Alta intrebare Iordache, a adoptat un amendament potrivit caruia, daca un functinoar public se refera la o persoana ca si. continuă pe B1

Amendament - bomba in Comisia Iordache. Functionarii risca sa ajunga dupa gratii daca ii numesc penali pe cei care sunt cercetati

Amendament bomba in Comisia Iordache. Functionarii publici risca inchisoare de la 6 luni la 3 ani daca ii vor numi penali pe cei care sunt cercetati, fara a exista o condamnare definitiva. Asa.

SINTEZA Care sunt principalele modificari aduse la Codul penal n Comisia Iordache. Proiectul votat astazi n Senat

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat luni raportul cu toate modificarile aduse la Codul penal, care va intra la vot marti la Senat. Vezi in text sinteza principalelor amendamentePe cine salveaza Comisia Iordache? Lista posibililor beneficiari ai redefinirii abuzului in serviciu DNA evalueaza impactul redefinirii abuzului in serviciu, in varianta Ministerului Justitiei: achitari si clasari pe banda rulanta in instante, daca modificarile intra in vigoare .

Procurorul DNA care ancheteaza dosarul Tel Drum, mesaj dur pentru comisia Iordache: Cineva a decis de astazi ca nu mai aplicam in Romania Conventia ONU impotriva coruptiei

Procurorul DNA Alexandra Carmen Lancranjan, care instrumenteaza dosarul Tel Drum in care este acuzat si liderul PSD Liviu Dragnea, reactioneaza dur la modificarile aduse luni de comisia Iordache definitiei.

Raluca Turcan, reactie FURIBUNDA dupa modificarile la Codul Penal: Comisia Iordache - turnesolul pentru ALBIREA DOSARULUI lui Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan critica extrem de dur modificarile la codurile penale adoptate luni de Comisia Iordache. Potrivit acesteia, Comisia Iordache ca s-a transformat in turnesolul pentru.

SINTEZA Care sunt principalele modificari aduse la Codul penal n Comisia Iordache

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat luni raportul cu toate modificarile aduse la Codul penal, care va intra la vot marti la Senat. Vezi in text sinteza principalelor amendamente.

Scandal n Comisia Iordache. Predoiu catre Nicolicea: Este o hotie ce faceti aici. Replica deputatului PSD: Ati luat banii sa scapati prnaiasii

Redefinirea abuzului in serviciu a incins spiritele in Comisia Iordache, un schimb dur de replici avand loc intre PSD-istul Eugen Nicolicea si liberalul Catalin Predoiu. Acesta din urma i-a cerut explicatii pesedistului pentru propunerea de excludere a tertilor din definitia infractiunii, moment in care Nicolicea l-a acuzat ca a fost de partea talharilor cand a propus reducerea pedepselor pentru dare si luare de mita.

LOVITURA pentru protestatari: RISCA sanctiuni CUMPLITE! Comisia Iordache a luat DECIZIA RADICALA

Comisia Iordache a adoptat, in sedinta de luni, amendamentul de modificare a infractiunii de ultraj. Astfel, a fost eliminata posibilitatea sanctionarii cu amenda, inculpatul fiind pedepsit cu.

Codul Penal, macelarit in Comisia Iordache

Comisia speciala comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru sistematizarea, unificarea si asigurarea stabilitatii legislative in domeniul justitiei - cunoscuta pe scurt sub denumirea de Comisia Iordache - va continua astazi dezbaterea amendamentelor depuse pentru modificarea Codului Penal.

Grupul infractional organizat, redefinit in comisia Iordache: Daca e format ad-hoc nu raspunde penal

Modificarile propuse de Comisia Iordache privind infractiunea de grup infractional organizat au fost adoptate. Astfel, nu constituie grup infractional organizat grupul format ocazional in scopul comiterii.

SCANDAL in Comisia Iordache: Mesajul lui Toader e ca daca ai comis un abuz in serviciu ca sa-ti imbogatesti un prieten cu milioane de euro, atunci e in regula!

Comisia Iordache dezbate, luni, propunerile de modificare a Codului Penal, una dintre cele mai controversate fiind legata de redefinirea abuzului in serviciu. Ministrul Justitiei a transmis o propunere a sa de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )