Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, despre modificarea Codului Penal: Sustin demersul ministrului Toader

Antena3 Antena3,
Dragnea, despre modificarea Codului Penal: Sustin demersul ministrului Toader

Comisia speciala pentru legile din domeniul justitiei, condusa de deputatul Florin Iordache, a facut publice, miercuri, proiectele de modificare a Codului Penal, a Codului de Procedura Penala si a Codului de. continuă pe Antena3

Cum l ajuta modificarea Codului Penal pe Liviu Dragnea: Seful PSD ar putea beneficia de o noua cale de atac la sentinta definitiva din dosarul Referendumul

Modificarile la Codul de Procedura Penala introduc o noua cale de revizuire, respectiv atunci cand hotararea de condamnare nu este semnata de judecatorul care a participat la solutionarea cauzei. Exact aceasta situatie a fost invocata de Liviu Dragnea cand a atacat la inalta Curte decizia de condamnare in dosarul Referendumul, invocand faptul ca la redactarea hotararii nu au participat doua judecatoare, care se pensionasera intre timp. Atunci, contestatia sa a fost respinsa.

Propuneri de modificare a codurilor penale: Fara defilari cu catuse, fara comunicate de presa despre acuzatii si informarea celui caruia i-a fost ascultat telefonul

Comisia speciala condusa de Florin Iordache a inceput lucrul privind modificarea codului penal si codului de procedura penala. Conform proiectului de modificare depus miercuri in Parlament se prevede ca in.

Liviu Dragnea, despre prevederea care l-ar salva de condamnarea primita: imi da cineva anii pierduti in procese?

Comisia Iordache pregateste modificarea codurilor penale in asa fel incat sa il scape pe Liviu Dragnea de pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului. O modificare dorita de.

Dragnea, despre refuzul lui Iohannis de revocare a sefei DNA:Dincolo de ce crede presedintele, CCR va decide

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Pitesti, ca nu vrea sa-si exprime parerea cu privire la un eventual conflict de natura contitutionala intre Guvern si presedinte dupa ce Klaus Iohannis a refuzat propunerea de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a precizat ca il sustine in continuare pe ministrul Justitiei.

Dragnea, despre sesizarea CCR dupa ce presedintele a respins revocarea lui Kovesi: Ca inginer, nu-mi dau cu parerea despre conflict constitutional. Politic, n sustinem pe ministrul Justitiei

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Pitesti, ca nu vrea sa-si exprime parerea cu privire la un eventual conflict de natura contitutionala intre Guvern si presedinte dupa ce Klaus Iohannis a refuzat propunerea de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a precizat ca il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, relateaza News. ro.

Dragnea, despre sesizarea CCR n cazul Kovesi: Am ascultat sfaturile dlui Tariceanu, dna prim-ministru nu are nevoie sa i spuna nimeni sa si asume responsabilitati/ Sub nicio forma nu luam n calcul suspendarea lui Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca sub nicio forma partidul nu ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, indiferent de decizia sa privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Dragnea a refuzat sa spuna ce decizie politica va lua in cazul refuzului presedintelui, comentand ca a ascultat sfaturile liderului ALDE Calin Popescu-Tariceanu care spunea ca Guvernul trebuie sa sesizeze Curtea Constitutionala daca seful statului refuza revocarea, dar ca premierul Viorica Dancila nu are nevoie sa i se spuna sa isi asume responsabilitati.

Dragnea, despre eventuala repunere pe rol a dosarului Referendumul: Nu stiu daca voi face cerere. imi mai da cineva mie inapoi anii pierduti in procese?

Presedintele PSD s-a aflat miercuri, 18 aprilie, la Pitesti pentru a discuta cu membrii filialei PSD Arges situatia generata de excluderea deputatului mitraliera, Catalin Radulescu, din organizatie. La finalul intalnirii, Liviu Dragnea a vorbit despre Referendumul, dosar in care a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Presedintele ANAF a discutat cu Liviu Dragnea despre declaratia unica

Presedintele Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Ionut Misa, a declarat astazi, dupa o discutie de aproximativ o ora in biroul lui Liviu Dragnea din Parlament, ca au discutat aspecte tehnice legate de declaratia unica, informeaza News. ro.

Liviu Dragnea, despre problema salariilor din sanatate: Nu cred ca exista vreun salariu la vreun bugetar care sa fi scazut fata de decembrie 2016 (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la nemultumirile angajatilor din sanatate in privinta salariilor, ca nu crede ca exista vreun salariu din sistemul bugetar care sa fi scazut comparativ cu luna.

Liviu Dragnea, despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )