Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ionel Danca (PNL): in cel mai pur stil comunisto-bolsevic, guvernarea PSD - ALDE, condusa de infractorii Dragnea si Valcov, nationalizeaza depozitele personale ale romanilor de la Pilonul 2 de pensii. NU SEMNATI!

B1 B1,
Ionel Danca (PNL): in cel mai pur stil comunisto-bolsevic, guvernarea PSD - ALDE, condusa de infractorii Dragnea si Valcov, nationalizeaza depozitele personale ale romanilor de la Pilonul 2 de pensii. NU SEMNATI!

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, afirma ca guvernul Dancilavrea distrugerea Pilonului 2 de pensii prin OUG 114 taxa pe lacomie). PNL-istul mai spune ca Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe B1

Ionel Danca (PNL): Expertii europeni spun ca politica fiscala a Guvernului Romaniei este haotica, impredictibila si lipsita de orice asumare a responsabilitatii din partea celor care fac bugetul

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, asupra faptului ca, in Raportul de tara, care urmaza sa fie publicat in primavara acestui an, Comisia Europeana.

Ionel Danca (PNL): Noi am spus demult ca Sectia de Investigare este un organ politic de ancheta penala in Justitie. Citarea lui Kovesi este dovada cea mai solida

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, sustine ca citarea fostului procuror sef al DNA Laura Codruta Kovesi la audieri, chiar in ziua in care ar trebui sa se prezinte la Bruxelles pentru sustinerea.

Caru' cu vedete: Premiile Grammy 2019: Cel mai prost mbracate vedete; Laura Bretan, cstigatoare Eurovision 2019: E chiar mai buna dect Madonna; Fosta Miss Universe, diagnosticata cu cancer de piele

Kate Middleton i-a adus un omagiu Printesei Diana la Premiile BAFTA 2019. Pentru Premiile BAFTA 2019, Kate Middleton a purtat o. Povestea de viata a lui Florin Zamfirescu. A avut trei casnicii, dar cel mai mult isi iubeste fata! Cum arata Stefana acum? in cazul lor, dragostea pentru actorie e in ADN. Pentru ca.

Acesta este cel mai greu de pronuntat cuvant din limba romana. Din cate incercari crezi ca iti iese?

Cel mai lung cuvant din limba romana si destul de greu de pronuntat este denumirea medicala pentru boala silicoza, care se cheama Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza. Cuvantul care denumeste o.

webPR: Romnia participa la cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume - Global Legal Hackathon Romania

Cei care vor sa-si puna codul la bataie pentru un sistem juridic romanesc mai bun si mai aproape de actualitatea tehnologica a secolului 21, au aceasta ocazie la Global Legal Hackathon, cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume, eveniment care va avea loc in perioada 22-24 februarie 2019 la Bucuresti si, simultan, in alte 20 de tari. Global Legal Hackathon Romania este gazduit si organizat de societatea de avocatura Hristescu si Asociatii. Echipele vor fi alcatuite din programatori, oameni din domeniul juridic, avocati/juristi si antreprenori. impreuna, vor cauta sa gaseasca solutii tehnice pentru rezolvarea problemelor care afecteaza eficienta si promptitudinea actului juridic.

LeBron James, cel mai bine platit baschetbalist din lume pentru al cincilea an consecutiv - Venituri de 88,7 milioane de dolari pe an

LeBron James este pentru al cincilea an la rand cel mai bine platit baschetbalist din NBA, cu venituri de 88,7 milioane de dolari pe an, potrivit revistei Forbes, citata de Reuters.

Cel mai mare grup politic de la Bruxelles o sustine pe Kovesi pentru functia de procuror european. Guvernul Dancila, nu

Partidul Popular European PPE), cel mai mare grup politic din Parlamentul European, o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European, a declarat, marti, la Strasbourg, Esteban Gonzalez Pons, vicepresedintele grupului PPE, pentru HotNews. ro. Guvernul Dancila nu va sustine candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror european, sustin surse diplomatice pentru Adevarul.

DATE ONS PENTRU 2018: Marea Britanie, in cel mai lent ritm de crestere a economiei

Economia britanica a inregistrat, in 2018, cel mai lent ritm de crestere din ultimii sase ani, deoarece incertitudinile privind Brexitul au dus la reducerea cheltuielilor si a investitiilor, transmit BBC si Reuters.

Cine si-a comandat cel mai scump sicriu din istorie si cat a costat

Cine ar putea fi personajul care si-a comandat cel mai scump sicriu din istorie si cat a costat? Mormantul lui Tutankhamon, faraon din dinastia a XVIII-a 1332-1323 i. Hr. ), a fost descoperit intact in anul 1922.

IN 2018: Marea Britanie - cel mai lent ritm de crestere a economiei

Economia britanica a inregistrat, in 2018, cel mai lent ritm de crestere din ultimii sase ani, deoarece incertitudinile privind Brexitul au dus la reducerea cheltuielilor si a investitiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,337 seconds )