Libnet.ro
UNICEF

12:00

Basescu: Cea mai inalta functie militara a intrat in jocul politic. Instigatorul a fost Les

Adevărul Adevărul,
Basescu: Cea mai inalta functie militara a intrat in jocul politic. Instigatorul a fost Les

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, referitor la conflictul intre presedintele Iohannis si Guvern pe marginea numirii sefului Statului Major al Apararii, ca instigatorul la nereguli a fost ministrul Apararii Gabriel Les. continuă pe Adevărul

Digi 24: Accidentul de la Balotesti, la Air Crash Investigations. Cele trei cuvinte care ar putea explica cea mai cumplita tragedie aviatica din Romnia

Vineri, 31 martie 1995. Ziua care a intrat in istoria neagra aviatiei. Romania avea de-a face cu cea mai mare catastrofa. 60 de oameni isi pierdeau viata, langa Bucuresti, dupa ce Airbusul decolat de pe Otopeni si care trebuia sa ii duca spre Belgia se prabusea subit dupa nici doua minute de zbor, scria digi24. ro in 2015.

Festivalul International Auto: Noul PEUGEOT 508 votat Cea mai frumoasa masina a anului 2018

PEUGEOT a primit doua premii in cadrul celei de-a 34-a editii a Festivalului International Auto, care a avut loc pe 29 ianuarie 2019 la Hotel des Invalides, Paris. Noul PEUGEOT 508 a castigat marele premiu - Cea mai frumoasa masina a anului 2018, iar Conceptul PEUGEOT e-LEGEND a fost votat Cel mai frumos concept al anului.

Pentru a treia oara, Handball-Planet a desemnat-o pe Cristina Neagu cea mai buna handbalista a lumii

In urma unei anchete organizate de influentul portal Handball Planet, citat de Agerpres, la care au participat jurnalisti din mai multe tari si internauti, Cristina Neagu a fost aleasa cea mai buna jucatoare de handbal a anului 2018.

Cristina Neagu, CEA MAI BUNA DIN LUME in 2018! Oameni de handbal din 12 tari au pus verdictul

Cristina Neagu, singura handabalista din istorie care a castigat de trei ori Balonul de Aur, a fost desemnata de portalul Handball-Planet cea mai buna jucatoare din circuit in 2018, in urma unei anchete.

HOROSCOP. Zodia care starneste invidia tuturor. Este considerata cea mai inteligenta

Este creativa, nonconformista si are o intuitie de invidiat. Din aceste motive si nu numai, i se spune si zodia geniilor. O anumita zodie este considerata cea mai inteligenta.

Ponta il ironizeaza pe Dragnea, dupa cea mai recenta victorie rasunatoare

PSDragnea a mai pierdut un nou membru in urma cu cateva zile, iar toate demisiile se pare ca se reflecta in noi membri ai partidului Pro Romania, condus de Victor Ponta. Coalitia PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor dupa demisia lui Mihai Tudose din PSD la inceputul acestei saptamani. Fostul premier a imbratisat cu [] .

Iadul din februarie 1954, cand Romania a trait cea mai crunta iarna din istorie. in Baragan, stratul masurat de zapada a batut toate recordurile: 173 de centimetri

Acum 65 de ani, Romania a fost lovita de cea mai grea iarna din istorie. Furia dezlantuita a naturii a lovit cu putere la inceputul lunii februarie, in 1954. Apogeul s-a inregistrat pe 3 februarie, cand stratul de zapada a atins recordul la Calarasi: 173 de centimetri. De altfel, tot sudul tarii a fost inghitit de troiene. Erau zone unde nametii ajungeau la 2,5-3 metri.

Dragos Anastasiu critica ancheta din turism a Consiliului Concurentei: A fost cea mai traumatizanta perioada din viata mea de antreprenor

Dragos Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, sustine ca anul trecut a fost cea mai traumatizanta perioada din viata sa de antreprenor, ca urmare a unei anchete a Consiliului Concurentei care s-a lasat cu amenzi uriase din cauza unei legislatii aberante care permite abuzuri.

VIDEO Dorin Chirtoaca: Vlad Plahotniuc a ascuns cea mai mare parte din avere pe numele unui cetatean din Cipru

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a ascuns cea mai mare parte din avere, inregistrand-o pe numele unui cetatean din Cipru. Este declaratia presedintelui Partidului Liberal, Dorin Chirtoaca, care afirma ca Vlad Plahotniuc a tainuit bunuri imobile si alte proprietati care ar valora aproximativ 200 de milioane de euro, transmite IPN.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in 2018

Pentru a treia oara in cariera jucatoarea Cristina Neagu a fost desemnata cea mai buna handbalista a lumii in urma voturilor primite de la fani si jurnalisti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )