Libnet.ro
UNICEF

15:45

Crin Antonescu, despre conflictul Ponta-Dragnea: E o penibila rafuiala de mahala

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu, despre conflictul Ponta-Dragnea: E o penibila rafuiala de mahala

Fostul presedinte liberal Crin Antonescu spune ca fotografiile aratate de Victor Ponta in ultimele zile nu dovedesc nimic si reprezinta o cadere in ridicol, considerand ca scandalul intre cei doi e o penibila rafuiala de mahala. continuă pe Adevărul

Ce spune Crin Antonescu despre o posibila revenire a sa in politica

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu spune ca nu se simte tentat sa revina pe scena politica. Fostul lider liberal spune ca temele majore din politica sunt evitate, cand nu sunt ascunse. Se duce un.

Crin Antonescu, despre proteste: Ziua de 10 august prezinta niste ciudatenii

Autoritatile de la Bucuresti nu au avut o reactie imediat dupa protestele din 10 august, a declarat marti fostul presedinte al PNL Crin Antonescu. El a afirmat ca, in contextul in care se dau unii pe altii pe.

Crin Antonescu: Harjoana dintre Ponta si Dragnea e doar o penibila rafuiala de mahala

Harjoana dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea reprezinta doar o penibila rafuiala de mahala, care nu rezolva problema statului paralel, a afirmat marti fostul presedinte al PNL Crin.

Antonescu, despre disputa fotografiilor cu Dragnea: Este o penibila rafuiala de mahala. Ceea ce se ntmpla nu este de natura sa ma ispiteasca sa revin n politica

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu spune ca disputa dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea pe tema fotografiilor cu fostul sef al SRI este o penibila rafuiala de mahala. El a adaugat ca problema este una serioasa pentru ca a existat un amestec nesanatos intre politicieni si anumite institutii, dar nimeni nu dezbate pe fond. El a adaugat, la Digi 24, ca ceea ce se intampla nu este de natura sa il faca sa revina in politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )