Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea il provoaca pe Dragnea la o dezbatere pe buget: Cu cifrele pe fata, la orice televiziune doreste. Sa vada o tara intreaga cine minte

Adevărul Adevărul,
Firea il provoaca pe Dragnea la o dezbatere pe buget: Cu cifrele pe fata, la orice televiziune doreste. Sa vada o tara intreaga cine minte

Primaruyl general, Gabriela Firea, ii provoaca pe Liviu Dragnea la o dezbatere publica pe tema bugetului. Firea sustine ca liderul PSD ar fi cel care ar putea sa aleaga o televiziune oricat de prietenoasa cu el. continuă pe Adevărul

Firea continua conflictul cu Dragnea: il invit pe Dragnea la o dezbatere publica, cu cifrele pe fata, la orice televiziune doreste

Primaruyl general, Gabriela Firea, ii provoaca pe Liviu Dragnea la o dezbatere publica pe tema bugetului. Firea sustine ca liderul PSD ar fi cel care ar putea sa aleaga o televiziune oricat de prietenoasa cu el.

Gabriela Firea - Liviu Dragnea. Razboiul intra in fata citatelor celebre

Gabriela Firea a rabufnit duminica dupa iesirea publica a lui Liviu Dragnea pe tema bugetului Capitalei. Este prea multa minciuna, prea multa manipulare. Bugetul Bucurestiului nu s-a diminuat, din contra.

GABRIELA FIREA: Liviu Dragnea, fii barbat, nu fugi

Primarul Gabriela Firea ii transmite un nou mesaj lui Liviu Dragnea, spunandu-i sa fie barbat si sa vina la o dezbatere cu ea la orice televiziune, in direct.

Firea insista: Dragnea, fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune vrei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, revine luni dupa-amiaza cu un apel la adresa lui Liviu Dragnea, edilul cerandu-i liderului PSD sa mearga alaturi de ea la o dezbatere privind sumele alocate la bugetele locale. Anterior, Firea ii ceruse lui Dragnea sa aleaga ce televiziune vrea pentru o dezbatere publica, insa raspunsul a venit de la Gabriel Mutu, liderul interimar al PSD Bucuresti.

ORBAN DESPRE PROIECTUL DE BUGET: Cifrele sunt puse din burta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca cifrele din proiectul de buget pentru 2019 sunt puse din burta, rata inflatiei propusa de 2,8 la suta fiind science fiction, iar cursul leu - euro estimat la 4,67 lei fiind o minicuna gogonata.

Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, l vom contesta la CCR. ncalca legi, inclusiv Constitutia

Primarul general Gabriela Firea a declarat sambata seara, la Romania TV, ca daca Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel incat de la Primaria Capitalei sa nu fie taiate fonduri, proiectul pe 2019 va fi contestat atat la CCR cat si in contencios deoarece, potrivit edilului, sunt incalcate multe legi, inclusiv Constitutia.

Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, il vom contesta la CCR. incalca multe legi

Gabriela Firea a declarat, sambata, ca daca Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel incat de la Primaria Capitalei sa nu fie taiate fondurile, proiectul pe 2019 va fi contestat la CCR si in contencios de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )