Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gabriela Firea: Iohannis sa nu mai caute conflictul cu lumanarea

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Iohannis sa nu mai caute conflictul cu lumanarea

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat ca este incredibil cum mistifica realitatea domnul presedinte Klaus Iohannis in declaratia sustinuta de acesta luni. continuă pe Antena3

Firea: ii solicit presedintelui Iohannis ca, in loc sa caute conflictul cu lumanarea, sa lase Guvernul sa-si faca treaba. Este incredibil cum mistifica realitatea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat dur la declaratiile presedintelui Iohannis cu privire la executia bugetara, sustinand ca este incredibil cum mistifica realitatea si cum, timp de un sfert de ora, a vorbit de petele negre din soare, facandu-se ca nu vede lumina soarelui pe care o vedem cu totii.

Gabriela Firea, replica la jignirile din PNL: Niste pitici politici s-au adunat sa denigreze PSD

Gabriela Firea a avut o prima reactie dupa ce mai multi lideri PNL au aud jigniri atat la adresa ei, cat si a Guvernului.

intalnire intre Liviu Dragnea si Gabriela Firea: Ce se discuta in biroul liderului PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a intalnit cu Liviu Dragnea in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, inainte de sedinta Biroului Permanent al PSD. Principalul subiect pe care cei doi l-au .

Jeff Bezos recomanda tinerilor angajati sa nu mai caute echilibrul intre munca si viata privata

Directorul general al Amazon, Jeff Bezos, recomanda tinerilor angajati ai companiei sa nu mai caute echilibrul intre munca si viata privata, pentru ca aceasta abordare este echivalenta cu o delimitare stricta a acestora, relateaza Business Insider.

Ludovic Orban: Firea se comporta ca un vnator de vrajitoare; cauta vinovati pentru faptul ca nu a fost n stare sa faca nimic / Gabriela Firea: Niste pitici politici s-au adunat astazi sa denigreze tot ce se face si se construieste

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat duminica activitatea primarului general al Capitalei Gabriela Firea si a apreciat ca aceasta se comporta ca un vanator de vrajitoare, cautand vinovati pentru faptul ca nu a fost in stare sa faca nimic, relateaza Agerpres. in replica, Firea a declarat ca liberalii care au participat la Conferinta filialei PNL Bucuresti sunt niste pitici politici, care s-au adunat sa denigreze tot ce se face si se construieste in aceasta perioada in tara si in Capitala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )