Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis se declara iNVINS: A promulgat legea care ii scapa pe parlamentari de conflictul de interese

B1 B1,
Klaus Iohannis se declara iNVINS: A promulgat legea care ii scapa pe parlamentari de conflictul de interese

Klaus Iohannis a promulgat legea care ii scapa pe parlamentari de conflictul de interese. Mai exact, presedintele Iohannis a promulgat legea prin care interdictiile aplicate de ANI parlamentarilor in 2007-2013. continuă pe B1

Iohannis a trimis la Curtea Constitutionala legea care a scos Presedintia si Guvernul din procedurile de numire si demitere a arbitrului telecom

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala cu legea privind ANCOM, in conditiile in care presedintele ceruse Parlamentului rexaminarea acestui act normativ, care s-a intors insa la Cotroceni fara modificari in privinta numirilor si demiterilor sefilor arbitrului telecom, prevederi care au scos Presedintia si Guvernul din acest proces.

Klaus Iohannis pleaca din tara in ziua in care CCR ar urma sa publice motivarea deciziei revocarii sefei DNA

Klaus Iohannis pleaca din tara joi, 7 iunie, in ziua in care, potrivit unor surse juridice, judecatorii CCR ar urma sa faca publica motivarea deciziei care il obliga pe presedinte sa semneze decretul de.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis privind mitingul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat mitingul pe care PSD intentioneaza sa il organizeze sambata ca fiind o abordare caraghioasa si pur populista. Mitingurile sunt o forma de protest si.

Iohannis a promulgat Legea ANI. Parlamentarii gasiti incompatibili pna n 2013 scapa de interdictii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de promulgare a legii ANI prin care interdictiile aplicate parlamentarilor intre 2007 - 2013, aflati in conflict de interese, inceteaza de drept, informeaza Administratia Prezidentiala. Iohannis a atacat la CCR legea prin care se sterg interdictiile ANI aplicate parlamentarilor pana in 2013. Parlamentul a respins cererea de reexaminare a presedintelui.

Klaus Iohannis a promulgat legea ANI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Legii nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea s.

CCR a respins sesizarile presedintelui Klaus Iohannis

Curtea Constitutionala a respins astazi sesizarile presedintelui Klaus Iohannis privind Legea prin care Monitorul Oficial trece in subordinea Camerei Deputatilor si modificarea Legii de organizare a CSM.

Lovitura pentru Klaus Iohannis! DNA i-a facut dosar penal

Loviturahalucinatapentru Klaus Iohannis chiar inainte de decizia pe care trebuie sao ia in cazul lui Kovesi. DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Klaus Iohannis si a lui Carmen Iohannis in.

Klaus Iohannis, despre depasirea mandatului unui judecator constitutional: E o problema! Primul actor care trebuie sa respecte Constitutia trebuie sa fie CCR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat intr-o interventie publica faptul ca in interiorul Curtii Constitutionale mai exista este un judecator care activeaza in ciuda faptului ca un judecator nu poate avea.

Metodele prin care i se forteaza mana lui Klaus Iohannis, in cazul revocarii sefei DNA

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei cinci metode prin care i se forteaza mana presedintelui Klaus Iohannis, in contextul luarii unei decizii in cazul sefei DNA, Laura Codruta.

Documentul care arata ce va face Klaus Iohannis. Ce spune seful Comisiei de la Venetia

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei un document care arata ce urmeaza sa faca presedintele Klaus Iohannis, in contextul revocarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Jurnalista Sorina.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2523 seconds )