Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liviu Dragnea, in razboi deschis cu Iohannis: E imposibil de acceptat cum reactioneaza presedintele. A amenintat premierul in stil mafiot (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, in razboi deschis cu Iohannis: E imposibil de acceptat cum reactioneaza presedintele. A amenintat premierul in stil mafiot (VIDEO)

Conflictul dintre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea capata noi proportii. intr-o conferinta de presa sustinuta luni la Parlamentul, liderul PSD s-a lansat intr-o serie lunga si vehementa de critici la adresa. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Amenintarile lui Iohannis le-am vazut doar prin filme

Liviu Dragnea a declarat, in contextul amenintarii lui Klaus Iohannis la adresa premierului Dancila, ca astfel de expresii si amenintari le-am vazut prin filme. intrebat daca ia in calcul.

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca incalca legea: Ar trebui sa ceara mandat cand merge la Consiliul European

Liviu Dragnea ii da replica presedintelui Klaus Iohannis dupa ce acesta a acuzat-o pe viorica Dancila ca na mers in Israel sa discute despre mutarea ambasadei Romaniei fara a avea madat. Liderul PSD a.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Iohannis in scandalul mutarii ambasadei: E pentru prima data cand un presedinte a indraznit sa spuna ca doar el are atributii pe politica externa

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit duminica seara despre atributiile presedintelui Klaus Iohannis in domeniul politicii externe, in contextul scandalului dintre Guvern si.

Liviu Dragnea, critici pe politica externa a lui Iohannis: A fi pro-american inseamna in viziunea lui a fi anti-european?

Liviu Dragnea s-a araratat deranjat de criticile presedintelui Klaus Iohannis privind votul Romaniei de blocare a documentului Uniunii Europene in care se condamna mutarea ambasadei Statelor Unite la.

Liviu Dragnea, nou atac la adresa lui Iohannis: Presedintele submineaza Romania (VIDEO)

Liviu Dragnea continua razboiul cu presedinteleKlaus Iohannis! Liderul PSD a lansat, luni, un nou atac la adresa presedintelui, afirmand ca acesta submineaza Romania, iar orice actiune a Guvernului.

Liviu Dragnea: Ultima amenintare a lui Iohannis este continuarea unui plan, set de actiuni ale presedintelui indreptate impotriva Guvernului

Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor, a facut o serie de declaratii la Palatul Parlamentului. Ultima amenintare a presedintelui Iohannis la adresa prim-ministrului, Viorica Dancila, este continuar.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL. Ce spune liderul PSD despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica seara, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Liderul social-democrat a afirmat ca exclude varianta suspendarii din func.

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Iohannis: Prin toate declaratiile pe care le face, presedintele incita la violenta

Presedintele Partidului Social Democrat PSD) si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dragnea sustine ca, prin toate declaratiile pe care le.

Liviu Dragnea, replica dura pentru Klaus Iohannis: Sunt minciuni!

Liderul PSD Liviu Dragnea a catalogat drept minciuni atacurile presedintelui Klaus Iohannis referitoare la performantele economice ale Guvernului. Atacurile care au venit la adresa premierului.

Calin Popescu Tariceanu, intalnire de TAINA cu Liviu Dragnea

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit, luni, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis de convocare a premierului Viorica Dancila la Cotroceni. Detalii AICI) Cei doi nu s-au intlnit ca de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )